Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

31.03.2015

Naisten Korisliigan välierät jatkuvat pitkänäperjantaina. Viime viikolla oman puolivälieräurakkansa hoitanut Catz saa vastaansa Kotkan Peli-Karhut, joka voitti tänään tiistaina viidennessä puolivälieräottelussaan Hyvinkään Pontevan luvuin 77-56 (36-35). HyPoa kurittivat tehokkaimmin Jasmine Gill (21 p./12 lev.) ja Natasha Thames (18 p./10 lev.) mutta myös Breanna Brock (13 p./14 lev.) ja Reetta Piipari (11 p./5 s.) olivat vahvassa vireessä.
 
Catz ja PeKa ovat ottaneet yhteen tällä kaudella jo kolmesti. Kahdesti voitto on jäänyt Lappeenrantaan, Kotkassa Peli-Karhut oli puolestaan parempi luvuin 92-60 aiheuttaen tuolloin kissojen ensimmäisen tappion tämän kauden sarjassa. Kahdella edelliskaudella joukkueet ovat kohdanneet myös finaaleissa Catzin ollessa molemmilla kerroilla vahvempi.
 
Kisa mitaleista tiukkenee ja tunnelma niin kentällä kuin katsomossakin kohoaa. Catz tarvitsee kannustustasi, joten varaapa kalenterista perjantai-illaksi pari tuntia aikaa ja tule Urheilutalolle katsomaan naisten koripallon ensimmäistä välierää. Ottelu alkaa klo 17.00. 
 
Kari Glödstaf
31.03.2015

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy