Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

29.03.2015

Tapiolan Honka vei voiton ja siirsi ratkaisun tiistaille

A-tyttöjen SM-sarjan toisessa välierässä Catz koki kirvelevän tappion Tapiolan Hongalle ja näin ottelusarja ratkaistaan kolmannessa kohtaamisessa tiistaina Espoossa. Hyvän alun jälkeen Hongan leveä materiaali alkoi purra ja näin voitto lähti lopulta vieraiden matkaan lukemin 60-72 (32-41).
 
Alussa kaikki meni lähes suunnitelman mukaan ja vajaassa neljässä minuutissa taululla komeili 15-7 johto. Tämän jälkeen Honka otti aikalisän ja vieraiden otteissa oli havaittavissa selkeä parannus. Liigajoukkueestakin tuttu kolmosralli alkoi purra ja ero alkoi kaventua. Toisella neljänneksellä Catz oli suurissa vaikeuksissa, Honka puolusti todella kurinalaisesti eikä vapaistakaan heittopaikoista pallo uponnut korirenkaan sisään.
 
Tauon jälkeen meni tovi ennen kuin Catz pääsi taas peliin mukaan. Honka karkasi jo 12 pisteen johtoon (36-48) mutta tytöt taistelivat vielä itsensä voittotaisteluun mukaan, viimeiselle neljännekselle lähdettiin lukemista 50-54. Viimeisellä kympillä kotijoukkueen tankista alkoi kuitenkin bensa loppua ja laajalla materiaalilla pelannut vierailija siirsi finaalipaikan ratkaisun tiistaille.
 
- Catz tuli alussa todella kovaa ja eilisen pelin jälkeen sen ei kyllä olisi pitänyt tulla suurena yllätyksenä. Positiivista oli kuitenkin ettei katkettu ja päästiin peliin mukaan. Puolustuspelaamiseen ja intensiteettiin olen todella tyytyväinen, muotoili vieraiden Tuomas Rahkonen heti ottelun päätyttyä.
 
Vieraiden kokoonpanossa näissä viikonlopun otteluissa oli yhdeksän pelaajaa, jotka olivat pelanneet Naisten Korisliigan puolivälieriä Catzia vastaan. Elina Koskimies (11/5/2), Tuuli Menna (10/5/2), Sara Rokkanen (6/5) ja Iina Salmenkivi (4/4) tulivat vielä vahvistamaan joukkuetta, vaikkeivat pelanneet A-tyttöjen SM-sarjassa yhtään ottelua Hongan riveissä. Minna Malillakin (8/3/4) oli takana vain yksi ottelu A-tyttöjen runkosarjassa.
 
- Kyllähän sitä pitkään mietittiin, mutta lopulta päätettiin että he ovat mukana. Harjoituksissa ovat ansainneet paikan joukkueessa. Tyytyväinen pitää olla että laajalla materiaalilla pystyttiin pelaamaan ja onnistumisia kertyi kaikille, kertoi Rahkola tilanteesta.
 
Kotijoukkueen puolelta päävalmentaja oli ymmärrettävästi pettynyt, mutta puheensävystä pystyi päättelemään että mitään ei olla vielä hävitty.
 
- Ottelussa nähtiin todella kovaa tyttökorista, puolustettiin hyvin mutta vastustaja upotti kovia koreja. Tiistaina on taas päivä uusi ja voittoa lähdetään hakemaan, totesi tyttöjen päävalmentaja Marianne Koskinen.
 
Ottelusarja ratkeaa siis tiistaina Espoon Summahallissa. Ottelu alkaa klo 17.30. Voittaja finaaleihin.
 
Jukka Kuokkanen
29.03.2015

Catzin Youtube-kanavalta löydät muutaman kohokohdan ottelusta täältä.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy