Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

04.03.2015

Ministeri Carl Haglund on myöntänyt liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitalit Matti Harkolle ja Tuire Karjalaiselle.
Liikunnan ja urheilun ansiomerkkejä voidaan myöntää paikallisissa urheiluseuroissa, alueellisissa liikuntajärjestöissä, valtakunnallisissa lajiliitoissa tai liikunnan kansainvälisissä tehtävissä aktiivisesti toimineelle.

Matti Harkko vaikutti keskeisesti Catzin perustamiseen sekä seuran toimintaan ensimmäisten 14 vuoden ajan. Harkko toimi seuran puheenjohtajana ja samalla valmensi mikrotytöistä alkaneen joukkueen aina A-tyttöjen hopeajoukkueeksi asti sekä toimi edustusjoukkueen vahvana taustavoimana.

Tuire Karjalainen on pitkän linjan vaikuttaja urheilijoiden ja urheiluseurojen taustavoimissa. Hän omaa valtavan määrän hiljaista tietoa siitä, kuinka edesautetaan urheilijaa käytännön asioissa ja samalla parannetaan hänen mahdollisuuksiaan keskittyä urheilusuorituksiinsa. Työllään ja asenteellaan Tuire Karjalainen on nuorille esimerkkinä päämäärätietoisesta työstä ja lähimmäisten vastuullisesta huolehtimisesta.

Catz onnittelee ansioituneita!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy