Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

09.02.2015

Otteluennakoissa on paljon pureuduttu vastustajien pelaajistoon, joten runkosarjan jo lähestyessä pikkuhiljaa loppuaan, otetaan pieneen katsaukseen myös oman pelaajistomme tämän kauden saldoa.
 
1 Claudia Kärnä
- Pelannut A-tytöissä koko kauden ja teki debyyttinsä edustusjoukkueessa 10.01.2015 ottelussa Turun Rientoa Vastaan. Onnistui myös korinteossa upottamalla kaaren takaa kolmosen sisään. Kyseisessä ottelussa Haakana kehui 17-vuotiasta tyttöä ja totesi että Claudia pelasi kuin olisi tahkonnut Korisliigaa jo pidemmänkin aikaa. 
 
2 Sara Behm
- Myös Sara pelannut kauden A-tyttöjen matkassa. Tehnyt debyyttinsä tällä kaudella (30.11.2014) edustusjoukkueessa ja pelannut Catzin mukana kaksi ottelua kuluvan kauden aikana.
 
3 Meriem Eerikinharju
- Tuli Vimpelistä marraskuussa kesken kauden ja ViVessä vähälle peliajalle jäänyt pelaaja on ottanut paikkansa Catzin riveissä. Päässyt "opetteluvaiheen" jälkeen hyvin joukkueeseen sisään ja Meriem osaa myös tehdä pisteitä, siitä osoituksena ottelu Pyrintöä vastaan (17 pistettä).
 
4 Chandrea Jones
- Toista kauttaan Lappeenrannassa pelaava "Santtu" on jatkanut siitä mihin edellisellä tuplamestaruusvisiitillä jäi. Statsit (17.2/7.7/2.9) tässä vaiheessa kautta ovat lähes samat kuin Jonesin edellisellä kaudella Catzissa (2012-13).
 
5 Chelsea Douglas
- Vasta neljä ottelua Catzin riveissä pelannut Douglas on osoittanut olevansa nimenomaan vahvistus. Lappeenrantaan tammikuun puolen välin jälkeen saapunut "taskuraketti" on näyttänyt taitojaan, vaikka onkin ollut pelaamatta pitkän tovin ennen saapumistaan joukkueen riveihin. Haakanan mukaan emme ole kuitenkaan vielä nähneet pelaajan koko potentiaalia joten mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä Haksa vielä pelaajasta irti saa, kunhan Chelsea on ensin totutellut Euroopan parketeille.
 
6 Essi Pohjonen
- A-tyttöjen runkopelaajiin kuuluva Essi on pelannut tällä kaudella edustuksen riveissä kuudessa ottelussa ja on täyttänyt paikkansa kokoonpanossa. 18-vuotias tyttö teki debyyttinsä jo kaudella 2012-2013.
 
9 Marianne Kalin
- Viime kaudella 17 edustuksen ottelua pelannut Marianne ollut mukana kaikissa runkosarjan otteluissa ja näyttänyt kentällä ollessaan että pärjää tällä tasolla. 17-vuotias nuorten (U18) maajoukkuepelaaja on ollut myös A-tyttöjen mukana seitsemässä ottelussa hurjilla tehoilla (18.0/9.3).
 
10 Veera Pirttinen
- 17-vuotias nuorten (U18) maajoukkuepelaaja tuli viime kaudeksi Lappeenrantaan ja raivannut tiensä tällä kaudella jo aloitusviisikkoon. Alkukaudesta lähes ilmiömäisellä tavalla kaaren takaa heittäneen Veeran kolmostahti on hivenen heikentynyt, mutta osasyy lienee että vastustaja on pyrkinyt pitämään kolmoslingon tarkasti pihdeissään. Tehnyt tällä kaudella uran ennätyspisteet (32) ottelussa Forssan Alkua vastaan jossa pussitti 10 3-pisteen heittoa. Koko Korisliigasta vain Heta Korpivaara on tehnyt suomalaispelaajista yhdessä ottelussa enemmän pisteitä kuin Pirttinen.
 
11 Lotta Hämäläinen
- Niin ikään nuorten (U18) maajoukkuepelaaja kuin kaksi edellämainittua. Lode on saanut Haakanalta kehuja pitkin kautta ja onkin tehnyt sitä kuuluisaa "näkymätöntä" työtä, joka ei aina siellä pistesaldoissa näy. Pisteistä kun puhutaan, niin "Lode" on tehnyt tällä kaudella oman piste-ennätyksensä (17) ottelussa Turun Rientoa vastaan. Ja siitä näkymättömästä työstä vielä, Lotta on peliaikaan (40min) suhteuttuna Korisliigan paras suomalainen riistoissa ja kakkonen syötöissä. Nuoresta iästä huolimatta, pelinjohtajauus ja -lukutaidot todella hyvät.
 
12 Lotta-Maj Lahtinen
- Vasta 15-vuotias nuorten (U16) maajoukkuepelaaja Lotta-Maj Lahtinen on pelannut tällä kaudella kahdeksassa ottelussa edustuksen riveissä ja tehnyt samalla debyyttinsä Korisliigassa. Pistetilikin on karttunut kuudessa pelissä. Kuulunut tällä kaudella A-tyttöjen vakiokalustoon ja pelannut myös B-tytöissä kolmessa ottelussa. Huomionarvoista on se, että Lotta-Maj on pelannut A-tytöissä 3-4 vuotta vanhempiaan vastaan tosi kovilla tehoilla (15.5/4.8/3.3).
 
13 Elena Reshetko
- Reshetkon kuluva kausi on jo kymmenes Catzin riveissä. Todella tärkeä pelaaja joukkueelle ja on taistelutahdoltaan yksi sarjan kovimpia, ei anna tilanteissa koskaan yhtään löysää. Ottanut joukkueessa eniten tärkeitä hyökkäyspään levypalloja. Statsit ovat kovat tänäkin kautena (14.8/8.1/2.8). Vuodesta toiseen koko sarjan paras/parhaimpia pelaajia. Palkontokaapista löytyy 4 mestaruutta ja 4 hopeaa, sekä 3 Suomen Cupin voittoa.
 
14 Anna Svinhufvud
- Tällä kaudella edustuksen riveissä debyytti ja saanut vyölleen kaksi Korisliigan ottelua. 17-vuotias laituri kuuluu A-tyttöjen vakiokalustoon.
 
15 Alex Anderson
- Kapteeni on ollut kenties tämän kauden paras pelaaja Kissoissa, kuten myös statsit sen osoittavat. Johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä ja on myös ykkönen levypallo- ja syöttötilastossa (17.8/10.2/3.7).
 

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy