Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

19.01.2015

Naisten koripalloseura Catz purki syyskauden päätteeksi Dayeesha Hollinsin kanssa tekemänsä sopimuksen ja solmi uuden sopimuksen 24-vuotiaan Dequesha McClanahanin kanssa. Pian selvisi, että hänellä ei ollut voimassa olevaa oleskelulupaa ja tilapäisen oleskelun Schengen-alueella salliva 90 vuorokautta oli ylitetty syksyllä. Kun oleskeluluvan anomisen vaikeus Yhdysvalloista käsin viivästytti McClanahanin Suomeen saapumista useilla viikoilla, aloitti Catz varotoimenpiteenä korvaavan pelaajan etsinnän. Nyt McClanahanin sopimus on purettu hänen omasta aloitteestaan ja tänään on tehty sopimus uuden takamiehen kanssa. Uusi pelintekijä Chelsea Douglas on syntynyt 1992 Etelä-Carolinassa.

-Hän on nopea ykköspaikan pelaaja, joka kykenee myös korintekoon. Hänen heittovoimansa avulla uskon, että saamme tilankäyttöämme hyökkäyksessä entistäkin paremmaksi, levitettyä puolustuksia ja näin lisää tilaa korin alle mm. Alexille ja Lenalle.

-Saamme samalla yhden option lisää palloscreeni -pelaamiseemme.

-Pitkä 3,5 viikon  vaiherikas "punnerrus" on nyt ohitse ja vihdoinkin pääsemme hiomaan peliämme täydellä kokoonpanolla kevään ratkaisupelejä varten, toteaa päävalmentaja Mika Haakana helpottuneena. Douglas saapuu Lappeenrantaan keskiviikkona iltapäivällä.
 
 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy