Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

27.12.2014

Naisten Korisliigaa johtava Lappeenrannan Catz on hankkinut riveihinsä 24-vuotiaan Dequesha McClanahanin. Pelintekijä pelasi alkukaudella Forssan Alussa, mutta naisen sopimus purettiin marraskuussa. McClanahan pelasi FoA:n heikosta startista huolimatta varsin hyvän alkukauden ja kovasta pelaajasta voidaan puhua. Alkukauden McClanahan on pelannut 17.6 pisteen, 5.1 levypallon sekä 4.9 syötön keskiarvolla ottelua kohden.
 
- Kolme kertaa Big South-konferenssin vuoden pelaaja (2012-14). "Quesha" on nopea ja hyvä palllonkäsittelijä. Pystyy johtamaan peliä sekä lyömään oman pelaajansa ajamalla. Omaa hyvän pull upin ja heitti yliopistourallaan n. 1.5 kolmosta sisään per peli. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka täydentävät uskoakseni joukkuettamme ja meillä on keväällä hyvä mahdollisuus taistella mestaruudesta, kertoi päävalmentaja Mika Haakana.
 
Kuten Haksa totesi, on McClanahan pelannut todella hyvän yliopistouran Yhdysvalloissa. On valittu kolme kertaa Big South-konferenssin vuoden pelaajaksi ja johtaa kyseisen sarjan kaikkien aikojen piste- (2277) ja syöttötilastoa (774). Viime kaudella pelintekijä teki rapakon takana ottelukohtaisella keskiarvolla 17.6 pistettä, otti 6.5 levypalloa ja antoi 6.6 syöttöä.
 
Edelleen Korisliigan parhaan syöttökeskiarvon omaava 170 senttinen McClanahan saapuu Suomeen tammikuun alkupuolella ja hän on mukana jo kevätkauden ensimmäisessä ottelussa 10. tammikuuta, jolloin kissalauma kohtaa Urheilutalolla Turun Riennon.

Day Hollinsin lähdettyä huhumyllyssä pelintekijän paikalle nousi esiin myös Suomeen palannut Anni Mäkitalo. Asia on kuitenkin niin, että Catz ja McClanahan olivat päässeet sopimukseen ennen kuin Annin paluu Suomeen tuli esille. Tästä on ollut internetissä ja sosiaalisessa mediassa vähän vääränlaista "tietoa" esillä, joten katkaistaan huhuilta siivet.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy