Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

01.12.2014

Catzin Lotta Hämäläinen on saanut kutsun itsenäisyyden juhlakirjan allekirjoittajaksi. Allekirjoitus tapahtuu Lappeenrannan Upseerikerholla 6. päivä heti vuorokauden vaihduttua Lappeenrannan Upseerikerhon ja Lappeenrannan Reserviupseerikerhon itsenäisyysjuhlassa.
Itsenäisyyden vuosikirjan allekirjoittamisperinne on alkanut vuonna 1970. Kirjaan on kirjoitettu kuluvan vuoden merkittäviä tapahtumia maailmalta, Suomesta ja omalta paikkakunnaltamme, jotka allekirjoittajat varmentavat nimikirjoituksillaan. Allekirjoittajiksi kutsutaan vuosittain mm. viranomaisten, kansalaisjärjestöjen ja eri yhteisöjen edustajia.
- Lotta Hämäläinen edustaa tänä vuonna allekirjoittajana lappeenrantalaista nuorisoa. Nuoresta iästään huolimatta hän on kuulunut jo useita vuosia Catzin voitokkaaseen edustusjoukkueeseen.  Hän on hyvä esimerkki kaikille nuorillemme siitä mitä päämäärätietoisella työllä voi saavuttaa, toteaa Reserviupseerien edustaja Reijo Mustonen juhlatoimikunnasta.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy