Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

18.08.2014

Ikoni pysyy Catzissa

Juniorista asti Catzissa pelannut ja kaikkia Catzin mestaruuksia voittamassa ollut Lena Reshetko teki pitkän pohdinnan jälkeen päätöksen pysyä kissalaumassa. Venäjän kansalaisuudesta huolimatta Lenan kasvattajaseura on Catz ja hänet lasketaan suomalaiseksi, mutta Suomen maajoukkueeseen Catz-ikonilla ei valitettavasti ole asiaa. Viime kaudella Lena Reshetkon keskiarvoiksi tuli 15,8 pistettä, 7,4 levypalloa ja 1,5 syöttöä.

Päävalmentaja Mika Haakana kommentoi sunnuntai-iltana Resehtkon ja Catzin sopimusta näin:

”Catzissa jo B-ikäisestä asti pelannut Lena on ollut Catzin sydän ja tärkein pelaaja jo vuosikausia.  On siis luonnollisesti upea asia, että hän päätti jatkaa vielä Suomessa ja Catzissa. Lenan myötä rosterissamme tulee olemaan kokoonpanosta riippuen 6-8 omaa kasvattia ja rinnalla kokeneita ammattilaisia, jotka uskoakseni sopivat luonteeltaan erinomaisesti projektiin, jossa paitsi halutaan viedä nuoria lahjakkuuksiamme eteenpäin, mutta toki myös menestyä mahdollisimman hyvin.”

Catzilla on ennestään sopimukset Lotta Hämäläisen, Marianne Kalinin, Veera Pirttisen, Alexandria Andersonin ja Chandrea Jonesin, Noora Järvikankaan ja Dayeesha Hollinsin kanssa. Valmennusjohdossa jatkavat Mika Haakana, Marianne Koskinen ja Arttu Rossi.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy