Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

10.08.2014

Catz vahvistuu

Toissa kaudella Forssassa läpimurtonsa naisten pääsarjaan tehnyt Noora Järvikangas tuo lisää kansainvälistä kokemusta Catzin pelaaja-arsenaaliin. Noora Järvikangas on kaksikymmentävuotias 184 senttinen laituri, jonka pelaajaura on alkanut helsinkiläisessä Karhun Pojissa.
Viime kauden Järvikangas pelasi USA:n yliopistoliiga NCAA:ssa Oral Robertsin joukkueessa, jossa hänen keskiarvonsa oli 4,7p ja 1,7 levypalloa 11 minuutin peliajalla. 
"Noora on pelannut ison kasan juniorimaaotteluita ja omaa ison kehityspotentiaalin. Erinomainen kolmen pisteen heittäjä", toteaa Catzin päävalmentaja Mika Haakana.

Takakentälleen Catz on hankkinut Dayeesha Hollinsin joka on 23 -vuotias 168 senttinen pelintekijä Cincinnatin yliopistosta.  Hollins pelasi kolme vuotta Cincinnatissa 15 pisteen, neljän levypallon ja reilun 3 koriinjohtavan syötön keskiarvoilla. Hänet valittiin Big East konferenssin kakkosviisikkoon kausilla 2012 ja 2013.   
"Menetimme takakentältämme Anni Mäkitalon Unkarin pelikentille ja Didi Poundsin Helsinkiin siviilityön takia. Tässä vaiheessa syksyä oli lähes ainoana vaihtoehtona löytää korvaaja ulkomailta.
Dayeesha on erittäin nopeajalkainen pelintekijä, joka pystyy myös viimeistelemään monipuolisesti. Uskon, että hän pystyy auttamaan meitä nopeudellaan ja pelinjohdollaan", kommentoi valintaa Catzin päävalmentaja Mika Haakana.

Catzilla on ennen Järvikangasta ja Hollinsia sopimus Lotta Hämäläisen, Marianne Kalinin, Veera Pirttisen, Alexandria Andersonin ja Chandrea Jonesin kanssa.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy