Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

08.07.2014

Catz solmi sopimuksia

Catzin edustusjoukkue on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Lotta Hämäläisen, Marianne Kalinin ja Veera Pirttisen kanssa. Lotta Hämäläiselle tuleva kausi on jo viides edustusjoukkueen vahvuudessa. Marianne Kalinille ja Veera Pirttiselle kausi on toinen. Hämäläinen ja Kalin ovat Catzin omia kasvatteja. Veera Pirttisen kasvattajaseura on BC Nokia.
 
Catzin päävalmentaja Mika Haakanan mukaan kaikki kolme ovat fiksuja, kovasti kehityksensä eteen tekeviä pelaajia, jotka omaksuvat asioita nopeasti. Tästä kertoo osaltaan sekin, että vielä B-tytöissä Catzin 96 -97 ikäluokka pelasi divarissa, mutta viimekaudella tytöt ottivat jo SM-hopeaa A-tyttöjen SM-sarjassa.
 
”Kaikilla kolmella on näkemykseni mukaan kyvyt nousta tulevalla kaudella rotaatiopelaajien joukkoon ja ottaa paikkansa kovalla työllä. Lotta Hämäläinen omaa puolustuspäässä luontaisen kyvyn lukea tilanteita ja se näkyy erityisesti lukuisina pallonriistoina. Hän on kehittynyt jatkuvasti pelintekijänä. Veera Pirttisen hyppyheitto ja etenkin suoraan syötöstä tapahtuva heitto on jo nyt hyvää naisten SM-sarjatasoa. Marianne Kalin on yksi lahjakkaimpia junioripelaajia Suomessa. Hän on erittäin liikkuva pelaaja kokoisekseen”, sanoo Haakana.
 
Edustusjoukkueen lisäksi kaikki kolme pelaavat myös Catzin A-tyttöjen joukkueessa. Parhaillaan tytöt ovat 18-vuotiaiden maajoukkueleirillä valmistautumassa lauantaina ja sunnuntaina pelattaviin otteluihin Iso-Britanniaa vastaan.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy