Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

14.04.2014

Finaalit käyntiin!

Naisten Korisliigan finaalit alkavat ylihuomenna keskiviikkona Urheilutalolla. Catz selvitti tiensä finaaleihin kaadettuaan Huiman otteluvoitoin 3-0. Finaaleissa vastaan asettuu meille kaikille kissafaneille niin tuttu Kotkan Peli-Karhut. PeKa kellisti välierissä ToPon otteluvoitoin 3-0.
 
Kissalauma pelaa nyt finaaleissa kahdeksatta vuotta peräkkäin. Peli-Karhut on ollut vastassa finaaleissa viitenä vuotena, joten tämä taistelupari on varsin tuttu näky keväisellä korisparketilla.
 
Catzin päävalmentaja Mika Haakana tuntee vastustajan tärkeimmät ”aseet”;
 
”Finaalissa on vastassa todella nimekäs ja kokenut joukkue. Kaikkien aikojen suomalaisiin naispelaajiin ehdottomasti kuuluvat Reetta Piipari ja Taru Tuukkanen muodostavat todella vaarallisen tutkaparin.  Naisten NBA:ssakin pelannut Krystal Vaughn ja Andrea Barbour ovat todella urheilullisia pelaajia ja tehneet noin 40 pinnaa per peli. Viisikon täydentää jenkkisentteri Mara Conley tai vuoden 2009 sarjan parhaaksi pelaajaksi valittu Juta Jahilo”.
 
”Meidän on onnistuttava siis joukkuepuolustuksessamme ja pelattava hyökkäyspäässä laadukkaasti. Levypallopeli tulee myös näyttelemään todella isoa roolia tässä sarjassa”.
 
Huikeat finaalit siis tiedossa! Ensimmäinen ottelu käydään Urheilutalolla keskiviikkona 16.4. klo 18:30, kaikki paikalle silloin kannustamaan kissalaumaa matkalla kohti sitä kirkkainta!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy