Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

27.03.2014

Catz eteni välieriin

Tiistaina Lappeenrannan Urheilutalolla pelattu kolmas puolivälieräottelu Lappeenrannan Catzin sekä Forssan Alun välillä päättyi Catzin voittoon lukemin 73-57 (41-23). Catzin voitto merkitsi Catzille pudotuspelitaipaleen jatkamista välieriin, jonka vastustaja tulee vielä keskeneräisestä ottelusarjasta Honsu Jyväskylä – Äänekosken Huima.
 
Kolmas puolivälieräottelu pelattiin läpi samalla kaavalla kuin kaksi edellistä: Catz otti komentajan paikan heti ottelun alussa ja ratkaisi ottelun käytännössä jo ensimmäisellä puoliajalla nimiinsä. Jälleen laajalla materiaalilla pelannut Catz oli vahva niin puolustuksessa sekä hyökkäyksessä ja onnistujia tuli laajalle rintamalle.
 
Ottelussa parhaiten onnistuneet kissapelaajat olivat tällä kertaa kissalauman perusvarmasti suorittanut Alex Anderson (14/9/6syöttöä) sekä pelintekijä Anni Mäkitalo (14/1). Kolmannessa ottelussa Catzin heittopeli ei ollut niin loistokasta kuin kahdessa edellisessä, mutta se ei menoa haitannut kissapuolustuksen pitäessä vastustajansa vieläkin huonommissa onnistumisprosenteissa.
 
Catzilla on reilu viikko aikaa levätä ja hioa pelikuvioitaan ennen välierien alkamista. Kissojen vastustaja selviää aikaisintaan torstaina 27.3, kun Äänekosken Huima emännöi jyväskyläläistä paikallisvastustajaansa HoNsUa. Ottelusarja on katkolla Huimalle 2-1.
 
 Joka tapauksessa kissalauma aloittaa välieränsä kotikentällä Lappeenrannassa.
 Ensimmäinen välieräottelu pelataan torstaina 3. huhtikuuta klo 18.30.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy