Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

23.03.2014

Catz voiton päähän välieräpaikasta

Viime torstaina pudotuspeliurakkansa aloittaneet Catz Lappeenranta ja Forssan Alku kohtasivat puolivälierien merkeissä jo toisen kerran lauantaina Forssassa. Catz johti ennen ottelua ottelusarjaa 1-0 ja lähti metsästämään toista kiinnitystä välieräpaikkaan. Hallitseva mestari voitti ottelun lukemin 41-92 (25-58) ja on näin ollen voiton päässä välieräpaikasta.
 
Kissalauma oli kentän kuningatar heti ottelun alusta lähtien. Loistavan ottelun pelannut Dionne Pounds (28 pistettä/4 levypalloa) naulasi heti ottelun alkuun kolmen pisteen heiton koriin ja Catz pääsi vauhdikkaasti liikkeelle. Poundsin hyvä heittovire jatkui läpi ottelun hänen upottaessa jopa kuusi kolmen pisteen heittoa.
 
Kovasta puolustuksestaankin tunnettu Catz alkoi repiä eroa forssalaisiin toden teolla toisella neljänneksellä. Neljätoista pistettä tehneet Anni Mäkitalo (14/2), Jordan Murphree (14/9) ja Lena Reshetko (14/7) säestivät Poundsin tehokasta heittopeliä ja ero kasvoi tasaisesti myös kolmannessa sekä neljännessä erässä.
 
Catz peluutti kaikkia kahdeksaa mukana ollutta pelaajaa melko tasaisesti ja myös onnistumiset jakautuivat sen mukaisesti. Kuten ensimmäisessä joukkueiden kohtaamisessa, myös tässä ottelussa kissalauman heitto upposi erinomaisella tarkkuudella (2p 59%, 3p 56%). Vastustajan tekemä 
41 pistettä kertoo puolestaan kovasta puolustuksesta, jota kissapelaajat ovat viljelleet läpi runkosarjan.
 
Myös päävalmentaja Mika Haakana oli tyytyväinen näkemäänsä: "Erinomaista puolustusta koko joukkueelta, iso hatunnosto siitä pelaajille. Hyökkäyksessä liikutimme palloa hyvin. Kaiken kaikkiaan tasapainoinen suoritus."
 
Forssan tehoista vastasi lauantaisessa ottelussa Sanna Helenius (20/4). Hän oli ainoa yli kymmenen pistettä tehnyt pelaaja, joten kissalauman puolustus on purrut siis erinomaisesti.
 
Kolmas puolivälieräottelu pelataan tiistaina 25.3 klo 18.30 Lappeenrannan Urheilutalolla. Catz johtaa ottelusarjaa 2-0 ja voi napata välieräpaikan jo tulevana tiistaina.
 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy