Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

23.03.2012

Kissalauman väliviikko

Runkosarjan päätyttyä pudotuspelit pyörähtivät käyntiin puolivälierillä, mutta runkosarjan voittanut Catz pääsi suoraan välieriin sarjassa toiseksi sijoittuneen PeKa:n kanssa. Kissalauman tuleva välierävastustaja ei vielä ole tiedossa, mutta todennäköisesti se löytyy otteluparista FoA-Espoo Team, kun runkosarjan kolmonen Huima osoitti kovan kevätkuntonsa tehden ensimmäisessä paras kolmesta pelattavissa puolivälieristä ToPo:sta selvää jälkeä. FoA avasi toisenkin parin kotivoitolla ja tänään perjantaina 23.3. Espoossa pelattavassa toisessa puolivälierässä katsomosta löytyykin vakoilumatkalta Catzin päävalmentaja Mika Haakana.

Valmistautumista ja toipumista

Catzin viime sunnuntaisen runkosarjan päättäneen ottelun suurimmaksi tapahtumaksi monien mielestä varmasti nousi kissalauman kapteenin Vilma Kesäsen loukkaantuminen, mutta hoitopöydältä on kuulunut hyviä uutisia ja Vilma tehnee pian paluunsa harjoitusvahvuuteen. Dionne Poundsin mukaan kissalauman väliviikon harjoitukset ja valmistautuminen kohti välieriä on sujunut varsin hyvin, mutta samalla on myös ollut aikaa parannella runkosarjassa tulleita kolhuja. "Me ollaan reenattu omaa pelaamista, muutamia uusia juttuja lisätty ja vanhoja parannettu ja hiottu kuntoon. Jos on pikku vammoja, niin tässä on hyvin aikaa niitä parannella. Me tarvitaan kaikki 11 pelaajaa kun mestaruudesta lähdetään taistelemaan."

Mestaruusjahti alkaa torstaina

Minkälainen kissalauma torstaina 29.3. Lappeenrannan Urheilutalolla klo 18.30 alkavassa ensimmäisessä välierässä tulee Didin mukaan astelemaan kentälle vastustajasta riippumatta? "Kyllä tulee olemaan kovempi Catz. Me ollaan joukkueen sisällä hyvin keskusteltu asioista mitä pitää parantaa ja kaikilla on kulta silmissä. Me taistelemme sen eteen kynsin ja hampain." Naisten SM-koriksen kevään huipennuksesta on muotoutumassa varsin kiinnostava kovien joukkueiden iskiessä toisiaan vastaan ja Didi tietääkin haasteen olevan melkoinen kissalauman hienosta alkukaudesta huolimatta. "Tuli vastaan kuka tahansa ei helppoa tule olemaan. Kaikki joukkueet ovat erittäin vaarallisia ja ei ole yhtää varaa löysäilyyn tai nokkaan tulee." Lopuksi Didi vielä vakuuttaa kissalauman olevan iskussa mestaruustaistelussa. "Näitä pelejä varten koko kausi on treenattu ja olemme valmiita kovaan taistoon. Jengin sisällä on tosi hyvä henki ja kaikki ovat tosi keskittyneitä viimeisiin peleihin."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy