Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

03.01.2012

Lenasta kuukauden pelaaja

Catzin Lena Reshetko on valittu koripalloliiton toimesta kuukauden pelaajaksi naisten SM-sarjassa joulukuun osalta. Lena oli mukana jatkamassa Catzin voittokulkua, joka on kestänyt toistaiseksi koko kauden kissalauman voitettua jokaikisen ottelunsa. Lenan saldot joulukuussa olivat 19,3 pistettä ja 11,3 levypalloa ottelua kohden. Saldot ovat itsessään jo kovat, mutta niiden hienoutta korostaa Lenan 28,5 minuutin ottelukohtainen peliaika. Catzin päävalmentaja Mika Haakana on pitänyt kovaa tempoa kissalauman pelissä ja se on edellyttänyt tiuhaa vaihtamista ilman avainpelaajien ylikuormittamista. Lenan mielestä kissalauman peli on ollut alkukaudella hyvällä mallilla. "Olemme vielä tappiottomia ja olemme oppineet pelaamaan yhdessä paremmin ja paremmin kokoajan. Meillä on ollut hyvä rotaatio ja kaikki ovat onnistuneet hyvin omissa rooleissaan."

Mutta mikä onkaan siivittänyt venäläistaiturin hurjaan syysvireeseen? "En ole tehnyt mitään erityistä harjoittelussani ja peleihin valmistautumisessa. Olen levännyt tarpeeksi ja pystynyt sitten olemaan kaikissa harjoituksissa ja peleissä terveenä." Lenan mukaan pistetehtailussa isossa osassa on ollut hyvä apu muilta kissoilta. "Olen heittänyt melko hyvin peleissä ja kiitos kuuluu myös joukkuetovereilleni, jotka ovat luoneet minulle hyviä tilanteita."

Lena kääntää jo katseensa kohti tulevaisuutta hienon alkukauden päätyttyä. "Tottakai on kiva saada jotain tunnustusta hyvin sujuneista peleistä, mutta pian pelit jälleen jatkuvat ja on tärkeämpää pystyä pitämään sama taso yllä myös kevätkaudella." Joulun pyhät Lenan mukaan sujuivat mukavasti perheen ja sukulaisten kanssa ja uutta vuottakin hän ehti juhlistamaan, joten kevätkausi alkakoon. "Tauko teki hyvää minulle ja antoi paljon energiaa kauden toiselle puolikkaalle. Olen valmiina ja niin on myös koko muukin joukkueemme"

Onneksi olkoon Lena!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy