Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

08.11.2011

Kirby Copeland jatkaa Catzissa loppukauden

Kirby Copelandin sopimuksesta Catzin kanssa on nyt päättynyt koeaika ja Kirby jatkaa kissalaumassa koko kauden. Kirby on kahdessa pelaamassaan sarjaottelussa kirjauttanut ottelua kohden 12 pistettä, 5 levypalloa ja 2 syöttöä. Catzin päävalmentajan Mika Haakanan mukaan joukkueen kokoonpano loppukaudeksi on nyt lyöty lukkoon. Haksan väsymätön scouttaus ei mennyt hukkaan, sillä Haksan mukaan Kirby on ollut juuri sellainen pelaaja kuin odotettiinkin. "Huima peli oli jo hyvää peliä häneltä. Kirby puolusti Kenya Robinsonia hyvin, hakeutui 7 kertaa vapariviivalle jne." Haksa kuitenkin uskoo, että Virginia Techin yliopiston kasvatti ei ole vielä näyttänyt parasta osaamistaan. "Kirby parantaa vielä, kun tottuu treenirytmiin ja saa jalkoja vielä paremmin liikenteeseen vuoden pelaamattomuuden jälkeen."

Kirby alkaa itse hiljalleen tottua elämäänsä Lappeenrannassa. Kirby on sopeutunut joukkueeseen hyvin ja monipuolinen amerikkalaispelaaja on itse pitänyt tappiottoman kissalauman esityksistä. "Joukkue on aloittanut kauden mahtavasti! Kaikki ovat kanteneet kortensa kekoon. Tämä ei ole vain yhden tai kahden pelaajan ansiota, vaan joukkueen yhteistyön ansiota ja se on tärkeätä kauden ensimmäisestä viimeiseen peliin asti." Kirbyn mukaan hän pääsee itse kokoajan parempaan ja parempaan vireeseen. "Pelit ovat menneet osaltani melko hyvin, vaikka alkuun oli hieman hankalaa. Vuoden pelaamattomuuden jälkeen vaatii aikaa saada taas juonesta kiinni. Joka päivä tapahtuu kehitystä."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy