Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

15.10.2011

Kirby Copeland Catziin

Catz on solminut Kirby Copelandin kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen, jossa on kahden viikon koeaika. Kirby on 182-senttinen amerikkalaispelaaja, joka omaa Euroopan parketeilta kokemusta jo aiemmilta kausilta, sillä hän on pelannut viime vuosien aikana Englannissa ja Ranskassa. 26-vuotias Kirby on pelannut yliopistourallaan neljä vuotta arvostetussa Virginia Techin yliopistossa, jossa viimeisinä vuosina hän nousi avainpelaajaksi joukkueessaan.

Monipuolinen ja fyysinen yleispelaaja

Kirby on Catzin päävalmentaja Mika Haakanan mukaan monipuolinen osa valmennusjohdon työkalupakkiin. "Kirbyn pitäisi pystyä puolustamaan lähes kaikkien pelipaikkojen pelaajia. Hän on vahva, fyysinen ja nopea pelaaja, joka omaa hyvän syöttötaidon. Hän on meillä yleispelaaja, joka hoitelee tarvittaessa pelipaikkoja 1-4 niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin." Kirby mitä luultavimmin sopeutuu joukkueeseen mainiosti Haksan mukaan. "Kirby on kova ja aggressiivinen puolustaja, joten hänen pitäisi sopia hyvin." Haksa luottaa vakaasti Kirbyn puolustustaitojen lisäksi myös hänen kykyihinsä hyökkäyskorilla. "Kirby ei ole kolmospyssy, mutta hän pystyy luomaan oman heittonsa kuljetuksesta ja on hyvä korilleajaja, joka pystyy luomaan muille tilanteita ja pääsemään myös paljon vapariviivalle."

Tervetuloa kissalaumaan Kirby!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy