Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

30.09.2011

Alex jatkaa, Takia koeajalla

Catzin amerikkalaisvahvistusten Alex Andersonin ja Takia Starksin sopimukseen kirjatut koeajat ovat päättyneet ja Alexin kanssa on solmittu loppukauden mittainen sopimus, mutta nilkkavamman kanssa kamppailevan Takian kanssa sovittiin koeajan jatkamisesta.

Alexin vakuuttavat näytöt viime viikonlopun harjoitusotteluissa olivat Catzin päävalmentaja Mika Haakanan mukaan viimeinen varmistus sopimukselle. "Alex on fiksu pelaaja ja hän sopii hyvin pelitapaamme. Alex on hyvä tyyppi joukkueeseemme ja hänellä tulee olemaan Lena Rehstekon kanssa sisäpelissä iso rooli."

Haksan mukaan Takian tilanne on haastava nilkkavamman vuoksi. "Takia on näyttänyt merkkejä, että hän on kova korintekijä, jollainen hän on ollut yliopistossaankin. Takia on kuitenkin vielä hieman keskenkuntoinen ja nilkkavamma on kysymysmerkki, joten päätimme jatkaa koeaikaa ja Takia oli itse erittäin tyytyväinen päästessään jatkamaan näyttöjen antamista."

Kissalauman kausi käynnistyy huomenna 1.10. vieraskentällä Espoo Teamia vastaan SM-sarjan ottelussa, joka on samalla myös Suomen Cupin ottelu.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy