Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

25.09.2011

Kahden voiton lauantai

Catz pelasi lauantaina 24.9. kaksi harjoitusottelua kotisalissaan, kun aamupäivällä vastaan asettui PeKa ja illalla Kerava Energia Team. Catz teki vastustajistaan selvää jälkeä ja jatkoi kauteen valmistautumistaan pelkillä voitoilla, kun edellisenäkin viikonloppuna tuli kahdesta ottelusta kaksi voittoa. Catz kaatoi PeKa:n 85-56. Kissalauma rynnisti heti ottelun alussa parinkymmenen pisteen karkumatkalle eikä PeKa enää pystynyt nousemaan voittotaisteluun. Illalla Kerava Energia Teamia vastaan kaava oli aika pitkälti sama ja loppulukemiksi kirjattiin Catzin 91-45 voitto.

Alex antoi vakuuttavat näytöt

PeKa:a vastaan Alex Anderson oli ottelun tähti, kun koeajalla oleva sisäpelaaja nakutti 25 pistettä. PeKa:n vahvuudesta puuttui juuri Suomeen saapunut tuore WNBA-kokemusta omaava vahvistus, Rashanda McCants. Keravaa vastaan Urheilutalolla tuttu hahmo heilutti tahtipuikkoa, kun Lena Reshetko upotti 31 pistettä. Dionne Pounds oli myös vahvassa vireessä tehden 19 pistettä.

Intensiteettiä puolustuksessa

Catzin päävalmentaja Mika Haakana oli otteluiden jälkeen tyytyväinen mies. "Molemmissa otteluissa puolustuksemme intensiteetti oli korkea ja sen myötä saimme nopeita hyökkäyksiä." Haksa jälleen painotti, ettei otteluiden lopputuloksella ole merkitystä, mutta samalla Haksa korosti kissalauman olleen valmiimpi pelaamaan. Alexin vahvat otteet eivät luonnollisesti jääneet Haksalta huomaamatta. "Alex oli molemmissa otteluissa hyvä." Takia Starksin keskiviikkona saama nilkkavamma on nyt Haksan huolenaiheena. "Takia ei ole keskiviikon jälkeen pystynyt harjoittelemaan, mutta yritti nyt pelata ja nilkka meni uudestaan. Hänen tilanteensa on nyt ongelmallinen, mutta katsotaan."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy