Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

23.09.2011

Lauantain tupla

Catz kohtaa lauantaina 24.9. kotisalissaan aamupäivällä klo 12.00 paikallisvastustaja PeKa:n ja illalla klo 18.00 Kerava Energia Teamin. Catz avasi kauden viime viikonlopun kahdella voitolla, kun perättäisinä päivinä kaatuivat Huima ja pietarilainen Tehnolink.

Catzin päävalmentaja Mika Haakanan mukaan PeKa:a vastaan ei vielä haeta asetelmia tulevaa kautta varten vaan ottelun tärkeintä antia on kautta varten valmistautuminen. "Ei tässä vielä asetelmia haeta eikä tuloksella ole merkitystä. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin vielä niin alkutekijöissään ja me lähdemme keskittymään omiin juttuihimme." Haksa odottaa kuitenkin haastavia otteluita. "PeKa on varmasti kova joukkue vaikka emme heidän jenkeistään kovin tarkasti vielä tiedä. Keravasta ei ole vielä tarkemmin tietoa."

Catzin vielä koeajalla oleville amerikkalaisvahvistuksille Takia Starksille ja Alex Andersonille nämä ottelut ovat Haksan mukaan todella tärkeitä näyttöikkunoita. "Nyt he ovat jo toipuneet aikaeroväsymyksestä ja ovatkin antaneet hyviä näyttöjä harjoituksissa. Takia valitettavasti keskiviikkona loukkasi nilkkansa harjoituksissa ja täytyy katsoa vielä pystyykö hän pelaamaan." Kissalauman ensimmäisistä otteluista sairastelun vuoksi poissa ollut Lena Reshetko palaa kokoonpanoon ja luottopelaajan paluu onkin luonnollisesti Haksan mieleen. "Hyvä, että Lenakin on mukana."

Tervetuloa Urheilutalolle seuraamaan Catzin valmistautumista tulevaa kautta varten!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy