Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

19.09.2011

Voitto Tehnolinkistäkin

Catzin kauden toinen harjoitusottelu oli pietarilaista Tehnolinkiä vastaan sunnuntaina 18.9. vajaa vuorokausi Huima-voiton jälkeen. Kuten Huimaakin vastaan kissalaumalla oli ottelun alussa pelikirjan sivut sekaisin eikä peli ottanut sujuakseen. Catzin päävalmentaja Mika Haakanan tuomio ottelun alulle oli tyly, mutta ottelun edetessä parantuneet esitykset johdattivat kuitenkin kissalauman 79-54 voittoon. "Alku oli meiltä taas kamala, mutta sitten löytyi ryhti eikä voittajasta ollut epäselvyyttä."

Tempo alkaa löytyä

Haksa on puhunut kesän aikana kissalauman aikeista pelata nopeatempoista koripalloa ja nyt Haksan mukaan alettiin nähdä jo ensimmäisiä merkkejä siitä. "Toisella jaksolla ainakin saatiin juostua." Haksan mukaan ottelun tärkein anti oli yhdessä pelaaminen, mutta tekemistä riittää vielä hyvän pelivireen löytymiseksi. "Vastustaja seisoi paikassa koko pelin, mutta saimme ainakin juoksutreenin ja tämä oli meille toinen matsi yhdessä. Aikalailla kaikessa on vielä parannettavaa. Se olisikin uskomatonta, jos homma toimisi heti." Takia Starks oli kissalauman tehopelaaja nakutettuaan 24 pistettä 26 minuutissa, mutta Haksan mukaan koeajalla olevien Takian ja Alex Andersonin peliesitykset ovat vielä tarkassa syynissä. "Jenkit pelasivat aikaeroväsymyksestään huolimatta kohtuullisesti, mutta tottakai enemmän odotetaan ja näyttöjen antaminen alkaa varsinaisesti vasta nyt."

Catzin harjoitusottelut jatkuvat lauantaina 24.9. klo 12.00 PeKa:a vastaan Lappeenrannan Urheilutalolla. Myöhemmin saman päivän iltana klo 18.00 kissalaumaa vastaan asettuu päivällä PeKa:n kohtaava Kerava Energia Team.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy