Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

18.09.2011

Voitto käynnisti kauden

Catzin harjoitusottelukausi lähti käyntiin eilen 17.9. kotiottelulla Äänekosken Huimaa vastaan. Kissalaumassa oli monia uusia kasvoja viime kauden joukkueesta ja sairastellutta Lena Reshetkoa lukuunottamatta kaikki pelaajat olivat pelikuntoisia. Jo muutamia aiempia harjoitusotteluita pelannut Huima oli ottelun alussa kissalaumaa paremmin hereillä ja pian taululle oli jo taottu lukemat 0-9 vierasjohdon merkiksi. Hätä ei kuitenkaan ollut tämän näköinen ja pian myös ensimmäistä harjoitusotteluaan pelannut kissalauma pääsi peliin mukaan. Puoliajalle mentiinkin Catzin 38-32 johdossa. Catz oli vahva toisen puoliajan alkupuoliskolla ja johto kasvoi jo reilusti yli kymmenen pisteen, mutta loppua kohti alkoi väsymys hiipiä puseroihin ja Huima hieman kavensi viimeisillä minuuteilla. Catzin kotivoiton lukemiksi kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa merkittiin lopulta 71-60. Catzin päävalmentaja Mika Haakana ei paljoa tuloksesta piitannut vaan piti mielessä vain kehityksen kohti kautta. "Tuloksella ei ole väliä tässä vaiheessa. Hyvä, että pelaajat tutustuvat toisiinsa ja pääsemme pala palalta pistämään asioita kuntoon. Pelimme oli paikoittain hyvää, mutta kyllä meidän pitää parantaa luonnollisesti valtavasti joka osa alueella." Haksan mukaan peli meni aika pitkälti ennakkokaavailujen mukaan. "Tämä oli sekaavaa peliä luonnollisesti. Intensiteettimme oli ajoittain ok, mutta vaikka kuinka treenaat kesällä, niin pelikunto on eri asia. Lopussa oli aika väsynytä porukkaa"

Vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia

Catzin tehopelaajana hääri maajoukkueeseenkin viime kauden vahvoilla näytöillä murtautunut Hanna Vapamaa, joka teki 20 pistettä. Roosa Lukkarinen palasi parketeille pitkän tauon jälkeen ja kunnostautui etenkin levypallopelissä ja Haksa jakoikin etenkin edellä mainitulle kaksikolle kiitosta. "Luke ja Hanna pelasivat hyvin ja tekivät tosi hyvän työn puolustuksessa ja levareissa." Uusista pelaajista Takia Starks upotti 14 pistettä, Dionne Pounds 12 pistettä, Alex Anderson 8 pistettä ja Lotta Aaltonen 3 pistettä. Catzin peliä takakentällä johti myös tuttuun tapaan Vilma Kesänen joka teki 7 pistettä. Haksalta löysi positiivista amerikkalaiskaksikon esityksistä, vaikka molemmat kärsivät aikaerorasituksesta vasta saavuttuaan Lappeenrantaan. "Takia teki muutamia kovia koreja, mutta on vielä keskenkuntoinen. Alex pärjäsi alkua lukuunottamatta hyvin, Kenya Robinsonille ja Mandi Alille." Didin ja Lotan esitykset olivat myös Haksan mieleen. "Didi väläytteli ja Lotta pelasi hyvin ja fiksusti, vaikka heitot eivät pudonneetkaan. Hyvä startti molemmilta."

Catz kohtaa tänään klo 11.00 pietarilaisen Tehnolinkin, joka eilen illalla kärsi tappion Huimalle.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy