Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

15.09.2011

Rinki kasassa 

Catzin edustusjoukkueen kokoonpano kaudelle 2011-2012 on nyt kasassa. Eilen keskiviikkona 14.9. Yhdysvalloista Lappeenrantaan saapuneet Takia Starks ja Alex Anderson olivat heti ensimmäisenä päivänään mukana kissalauman harjoituksissa. Matkasta luonnollisesti hieman väsyneet uudet kissat kuitenkin vakuuttelivat lennon menneen oikein hyvin ja uuden kodin olevan jo kunnossa Lappeenrannassa. Takia oli heti vakuuttunut uudesta joukkueestaan. "Pelitoverit ovat olleet todella mukavia. Valmentajamme systeemi on todella hienostunut." Alex odottaa jo innolla viikonlopun harjoitusotteluita. "Minusta on hyvä asia, että pelaamme jo näin aikaisin. On hyvä nähdä missä olemme joukkueena ja mitä meidän pitää erityisesti vielä kehittää." Catzin päävalmentaja Mika Haakana oli ensimmäisten harjoitusten perusteella alustavasti tyytyväinen uuden kaksikon näyttöihin. "Hyvältä näytti tekeminen ja hyvin meni asiat heille jakeluun."

Tämän kauden uusia kissoja Alex & Didi 

Kaksi uutta pelaajaa ringissä

Alisa Ronkanen ja Elina Ruokonen ansaitsivat itselleen paikat Catzin edustusjoukkueen ringissä. Haksa antaa tunnustuksensa kissalauman tuoreimmille jäsenille, mutta muistuttaa SM-tason olevan huomattavan erilainen junioripeleihin verrattuna. "Ihan hyvin ovat Alisa ja Elina harjoitelleet ja he tottuvat hiljalleen. Aikuisten pelit ovat kuitenkin aivan erilaiset." Viime kaudella Catzissa debytoineen, loukkaantumisista kärsineen ja tämän kesän joukkueen kanssa harjoitelleen Elina Mikkolan pelaamisesta kissalaumassa alkavalla kaudella ei vielä ole Haksan mukaan loppullista varmuutta, sillä rinnakkaislisenssillä pelaamisen mahdollisuutta tutkitaan parhaillaan. Haksan mukaan nyt on muilta osin kasassa kokoonpano kauden alkua varten. Catzin kokoonpano on siis tällä hetkellä seuraava: Roosa Lukkarinen, Vilma Kesänen, Hanna Vapamaa, Lena Reshetko, Lotta Aaltonen, Lotta Hämäläinen, Dionne Pounds, Takia Starks, Alex Anderson, Alisa Ronkanen ja Elina Ruokonen. Päävalmentajana jatkaa Mika Haakana, apuvalmentajana on Marianne Koskinen ja fysiikkavalmentajana jatkaa Arttu Rossi.

Harjoitusottelut käyntiin

Catzin harjoitusottelut pyörähtävät käyntiin lauantaina 17.9. klo 12.30 Lappeenrannan Urheilutalolla Äänekosken Huimaa vastaan ja heti sunnuntaina 18.9. klo 11.00 on vuorossa kohtaaminen Pietarilaista Tehnolinkiä vastaan samaisella areenalla. Haksa yrittää vielä ennen otteluja saada ajettua sisään muutamia peruselementtejä. "Kävimme jo muutamia hyökkäyksiä läpi ja vielä ennen lauantaita harjoittelemme joukkuepuolustusta. Peleistä tulee varmaankin sekavia, mutta lähdemme tekemään omia juttujamme."

Tervetuloa Urheilutalolle seuraamaan kissalauman valmistautumista kauteen! otteluihin on vapaa pääsy.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy