Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

02.09.2011

Yhteenhitsautumisen alku

Urheilutalon uusi parketti on hienossa kunnossa ja Catzin harjoituksissa joukkue hitsautuu hiljalleen yhteen tulevaa kautta varten. Catzin päävalmentaja Mika Haakana oli varsin tyytyväinen näkemäänsä eilisiltaisissa harjoituksissa. "Hienoa, että meillä on 15 pelaajaa treeneissä. Enpä muista milloin olisi näin paljon meillä pelaajia ollut treeneissä. Nyt vasta toista päivää mennään tällä kokoonpanolla, mutta ihan hyvältähän tämä näyttää, mutta alkuahan tämä vasta on." Kesätreeni on ilmiselvästi kissalaumalle maistunut ja pelaajat ovat hyvässä kunnossa. Tähän Haksa löytää tutun syyn. "Perinteisesti kesän Arttu Rossin kyydissä olleet ovat kovassa kunnossa ja maajoukkueen mukana olleetkin ovat luonnollisesti jo hyvässä kunnossa."

Didin toiset treenit kissalaumassa

Didin kotiutuminen uuteen ympäristöön

Uusin pelaaja kissalauman harjoitusvahvuudessa on tällä viikolla Lappeenrantaan muuttanut Dionne Pounds. Didi on ollut tyytyväinen muutettuaan uuteen kotiin. "Ihan hyvin olen kotiutunut Lappeenrantaan. Tänään sain vaatteet kaappeihin, mutta muuten kotona ei ole vielä ihan valmista." Haksan mukaan Didi oppi uudet kuviot todella nopeasti ja Didin mukaan tutut kasvot ovat helpottaneet kotiutumista. "Täällä on tuttuja pelaajia, kun olen pelannut vastaan sarjassa aiemmin tai sitten ollaan pelattu joidenkin kanssa yhdessä maajoukkueessa." Harjoitusten taso on ollut Didin mieleen ja kissalauman uusin jäsen jakaakin tunnustusta uusille joukkuetovereilleen. "Nämä on vasta toiset treenit, mutta kivaa on ollut. Treeneissä ollaan hyviä ja kaikki tajuavat korista. Odotan jo innolla ensimmäisiä harkkapelejä."

Taistelua pelipaikoista

Edustusjoukkueen mukana olevat A-juniorit antavat vielä näyttöjä ja taistelevat paikasta edustusjoukkueessa ja Haksalla onkin jo selkeä päivämäärä asetettuna päätöksiä varten. "Maanantaina 12.9. lyödään rinki kasaan ja nostamme A-junioreista todennäköisesti kolme pelaajaa rinkiimme sopimuspelaajien lisäksi." Haksan mukaan samalla tuolla viikolla tulee myös harjoitusvahvuuteen odotettuja vahvistuksia. "Jenkit saapuvat sitten keskiviikkona 14.9."

Harjoitusotteluiden aikataulu

Catzin harjoitusottelut pyörähtävätkin käyntiin lauantaina 17.9.kun kissalauman vieraaksi saapuu Huima. Sunnuntaina 18.9. Catzia vastaan asttuu urheilutalolla Pietarilainen Tehnolink, joka saatiin houkuteltua Lappeenrantaan viime kauden apuvalmentaja Elena Solovjeva kontaktien avulla. Catzin harjoitusottelut jatkuvat lauantaina 24.9. urheilutalolla otteluilla Kerava Energia Teamia vastaan. Vielä myöhemmin saman päivän aikana kohtaavat viimeisten kahden kauden finalistit PeKa:n saapuessa Lappeenrantaan. Haksa on tyytyväinen jo järjestettyihin otteluihin, mutta useammillekin otteluille olisi vielä kalenterissa tilaa. "Tämä on aika minimaalinen määrä kauteen valmistautumista varten. Joku ottelu pitäisi vielä saada järjestettyä."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy