Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

23.08.2011

Taustoissa tapahtuu

Catzin monivuotinen joukkueenjohtaja Simo Melto siirtyy sivuun edustusjoukkueen joukkueenjohtajan tehtävistään. Simo ei kuitenkaan jätä kissaperhettä kokonaan. "Catzin toiminnassa pyrin jatkamaan taustaryhmän mukana parhaan kykyni mukaan. Tällä hetkellä panokseni riittää yhteistyökumppaneiden etsimiseen, mutta kunhan tuo meidän likka vähän kasvaa, niin eiköhän minut löydä myös peleistä katsomosta ja talkoohommista!"

Intohimoisesti omiaan vaihtopenkillä kannustanut Simo muisteleekin lämmöllä aikaansa joukkueenjohtajana. "On ollut mahtavaa olla mukana yhdessä Lappeenrannan menestyksekkäimmistä urheiluvetureista ja saada seurata läheltä, miten ammattimaisesti naisten koripalloa kehitetään ja harjoitetaan täällä." Yksi tapahtuma nousee kuitenkin aivan omaan luokkaansa Simon mukaan hänen muistoissaan. "Paras muistoni on ehdottomasti toissa kevään SM-kulta! Tunne oli sanoinkuvaamaton, kun sain nähdä joukkueen riemuitsevan summerin soitua. Sitä kultaa oli kuitenkin metsästetty niin pitkään pelaajien toimesta, ja se puhdas riemu sai omat silmäni hieman vetistymään. Jään myös ilman muuta muistelemaan lämmöllä kaikkia pelaajia sekä kaikkia ratkiriemukkaita vieraspelireissuja Markon kyydissä."

Simo haluaa vielä lopuksi muistaa terveisillä kissaperhettä. "Terveisiä kaikille Catzin kannattajille, muistakaa käydä peleissä kannustamassa kissoja voittoon! Terveiset myös koko Catz-organisaatiolle sekä erityisesti kaikille entisille ja nykyisille pelaajille, joiden kanssa olen saanut viettää monta muistorikasta ja jännittävää hetkeä!"

Simon suuria saappaita tulee täyttämään monelle tuttu kaksikko, kun tehtävän ottavat hoitaakseen Catzin toiminnassa vuosia aktiivisesti mukana olleet Minna ja Petri Ronkanen, jotka odottavatkin jo innolla uutta tehtävää. "Simo on hoitanut hyvin joukkueenjohtajan pestiä usean vuoden ajan, toivotaan että pystymme samaan. Olemme seuranneet edustuksen vaiheita ja menestystä monta vuotta, pikkuhiljaa jo mukana olleinakin, ja alkavaa pestiä odotamme mielenkiinnolla." Minna ja Petri eivät lähde tyhjältä pöydältä joukkueenjohtajan tehtäviin, sillä Minna on ollut Catzin toiminnassa mukana vuosikausia aloitettuaan nyt edustusjoukkueenkin mukana harjoitteleva Alisa-tyttären oltua mikrojunioreissa. Petri taas on salibandyn puolella ollut aktiivina jo toistakymmentä vuotta Catzin toiminnassa mukana olemisen lisäksi.

Mutta miten kahden joukkueenjohtajan keskinäinen työnjako tulee nyt käytännössä tapahtumaan? "Petu tulee olemaan 1. joukkueenjohtaja, hän on joukkueen mukana vaihtopenkillä, hoitaa paikalle toimitsijoiden tarvikkeet ja pitää huolen, että laitteet toimii. Petu pitää tarvittaessa ensisijaisesti yhteyttä koripalloliittoon ja muihin tarvittaviin tahoihin. Minna hoitaa paikalle itse tekijät eli toimitsijat. Minna on tottunut olemaan enemmän "joka paikan höylä", eli hoitelee kaikenlaisia yleisiä pelitapahtumiin liittyviä asioita."

Tämän voimakaksikon yhteistyössä ei pitäisi olla ongelmia. "Yhdessä toki teemme asioita yhteistuumin ja välillä vuorotellen. Voisi ajatella, että tiedonkulku meidän kahden välillä pitäisi olla nopeaa. Tuleva kausi näyttää miten tehtävät tulevat jakaantumaan, olemmeko molemmat mukana vieraspeleissä jne."

Catzin toimisto on toistaiseksi avoinna vain tarpeen vaatiessa, mutta puhelinpäivystys on maanantaista torstaihin klo 15.30-18.00. Toimiston puhelinnumero on 050 552 2368.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy