Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

22.08.2011

Universiadien 8. sija

Catzin pelaajista Hanna Vapamaa ja Vilma Kesänen pelasivat Kiinassa Shenzenissä Universiadeissa Suomen naisten maajoukkueessa, jonka apuvalmentajana oli Catzin apuvalmentaja Marianne Koskinen. Alkulohkosta Suomi raivasi tiensä jännittävien vaiheiden jälkeen jatkoon, mutta puolivälierissä Yhdysvallat oli liian kova vastus.

Puolivälierätappiosta huolimatta pelit jatkuivat ja seuraavaksi vastaan asettui Kanada. Suomi johti ottelua vielä viimeisellä neljänneksellä, mutta Kanada painoi väkisin ohi 66-71 voittoon. Hanna oli koko ottelun pistekuningatar 19 pisteellään, joista upposi kaaren takaa jopa 15 kappaletta.

Kanada-tappio tarkoitti sitä, että Suomi kohtasi seuraavaksi Brasilian ja panoksena oli 7. sija turnauksessa. Suomen hyökkäyspeli ei päässyt kunnolla vauhtiin ja Brasilia voitti ottelun 62-47. Suomen tehopelaaja oli Krista Gross 17 pisteellään ja 11 levypallollaan. Minna Sten pelasi myös vahvasti kirjauttaen tilastoihin 7 pistettä, levypalloa ja torjuntaa.

Suomi sijoittui siis tämän vuoden Universiadeissa naisten koripallossa kahdeksanneksi turnauksessa, jonka voitti Yhdysvallat. Finaalissa Yhdysvallat voitti Suomen alkulohkon voittaneen Taiwanin 66-101.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy