Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

16.07.2011

Uusi maajoukkuekapteeni

Catzin edustusjoukkueen kokoonpanoon noussut Lotta Hämäläinen pelasi ensimmäisen maaottelunsa tämän viikon torstaina. Suomen alle 15-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue kohtasi Tallinnassa ensimmäisessä virallisessa maaottelussaan Eestin ja ottelu päättyi Suomen 14-97 murskavoittoon. Vaikka voittajasta ei ottelun loppupuolella ollut epäilystäkään, niin Suomi ei päästänyt jalkaa kaasulta vaan painoi täysillä päälle loppuun asti ja viimeinen neljännes kirjattiinkin vieraille lukemin 0-23.

Lotta kuului Suomen tehopelaajiin viimeistellen 12 pistettä ja poimien 4 levypalloa ja hän olikin tyytyväinen omaan peliinsä ensimmäisen maaottelun jännityksestä huolimatta. "Ensimmäinen maaottelu on nyt takana ja ennen peliä jännitti aika paljon. Oma peli sujui ihan hyvin." Maajoukkuetaivaltaan aloittava ikäluokka on leireillyt kesän aikana ja tiukka treeni on maistunut Lotalle. "Muutenkin leiritys on mennyt tältä kesältä aika hyvin. Leirit ovat olleet erittäin rankkoja, mutta todella kivoja! Kaksi leiriä on vielä jäljellä Tikkurilassa ja toinen alkaakin jo ensi viikolla." Catzin nuori lupaus sai kunnian toimia maajoukkuekapteenina ja Lottalle itselleen valinta oli ehkä pienoinen yllätys. "Kapteenin kunnia oli suuri ja aluksi olo oli hämmentynyt."

Catzin päävalmentaja Mika Haakanalla alkaa olla jo selkeä kuva Lotan pelillisistä kyvyistä. "Lotta on hyvä heittäjä suoraan syötöstä ja nopeus riittää jo nyt naisten sarjaan kevyesti." Haksa kuitenkin muistuttaa, että kehitettävää nuorukaisella vielä löytyy. "Pallonkäsittelyssä ja kuljetuksesta heittämisessä hänellä on vielä tekemistä. Mutta lahjakas pelaaja Lotta on ehdottomasti."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy