Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

29.06.2011

Toimiston uudet kujeet

Catzin toimisto muutti hetki sitten uusiin tiloihin Savonkadulle. Kaikki muuttolaatikot on nyt purettu ja toimisto on saatu taas täyteen pelikuntoon.

Catzin hallituksen jäsen Marika Lindberg työn touhussa toimistolla

Toimisto jää heinäkuuksi lomalle ja on vain satunnaisesti tarpeen mukaan auki. Loman jälkeisistä aukioloista tiedotetaan myöhemmin, kunhan ne selviävät.

Catzin palkintokaappi on toistaiseksi vielä hieman perinteisestä palkintokaapista poikkeavaa sorttia

Catzin toimistolla on kaksi eri ovea Savonkatu 3:n katutasosta tultavan käytävän oikealla puolella. Käytävän puolen välin jälkeen on junioreiden puolen ovi ja siitä pari metriä pidemmälle kävelemällä saavuttaa Catzin edustusjoukkueen puolikkaan toimistosta.

Tämän pöydän ääressä taistellaan jatkossa iso osa pelikentän ulkopuolisista taistoista Catzin edustusjoukkueen toimistolla

Catzin toimistolla myös yhteistyössä Lappeen Riennon toimiston kanssa pari vuotta työskennellyt Eija Savola ei enää heinäkuun tauon jälkeen palaa pyörittämään toimistoa.

Catz kiittää Eijaa näistä vuosista!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy