Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

22.06.2011

Harjoitukset taas käynnissä

Catz palasi viime viikolla takaisin harjoituksiin ja katseet onkin nyt käännetty jo kautta 2011-2012 kohti. Maanantaina harjoituksissa oli mukana jopa 14 pelaajaa, kun A-tytöistä oli pelaajia mukana harjoittelemassa edustusjoukkueen kanssa.

Viime viikolla Catz keskittyi erilaisiin fysiikkatesteihin ja tulokset olivat vahvoja. Juuri maajoukkuedebyyttinsä tehnyt Hanna Vapamaa takoi hurjia lukemia taululle ja rikkoi Catzin edustusjoukkueen loikkaennätyksiä. Fysiikkavalmentaja Arttu Rossi onkin ollut tyytyväinen toistaiseksi näkemäänsä ja hän on kehunut kissalauman asennetta harjoitteluun.

Catzin päävalmentaja Mika Haakanan mukaan kesän suunnitelmat ovat selkeät. "Heinäkuun puoliväliin asti harjoitamme pääsääntöisesti henkilökohtaista taitoa ja fysiikkaa. Sen jälkeen tulee sitten omatoimijakso." Catzin valmennusjohto ottaa Haksan mukaan pelaajien mielipiteet huomioon yksilöllisiä ohjelmia suunniteltaessa. "Pelaajat saivat itse arvioida heikkouksiaan ja vahvuuksiaan liittyen lajitaitoon ja fysiikkaan. Osaltaan näiden mukaan räätälöimme treeniohjelmia pelaajille."

Hieman huonojakin uutisia tuli heti harjoituskauden alussa, kun maajoukkueen mukana tänäkin vuonna ollut takapelaaja Vilma Kesänen loukkasi nilkkansa maanantaina. Vaikka tarkkaa tietoa vamman laadusta ei vielä ole niin Vilma on itse luottavainen, ettei kovinkaan pahasti käynyt tällä kertaa. "Ei se varmaan mikään kauhean paha vamma ole. Pystyn nyt jo vähän varaamaan sille painoa ja kävellä hieman. Eiköhän tämä tästä parissa viikossa tokene!"

Catzin uusin pelaaja Lotta Aaltonen on jo heti alusta alkaen muun kissalauman mukana harjoituksissa ja Lotan mukaan vastaanotto joukkutovereilta on ollut hyvä. "On ollut tosi kivaa ja mut on otettu hienosti vastaan!" Lotalla on aluksi ollut hieman totuteltavaa Catzin tapaan harjoitella. "Treenit ovat olleet aika erilaisia kuin mihin olen tottunut. Pelaajilta vaaditaan paljon, mikä on tietysti hienoa oman kehityksen kannalta." Lotta hieman harmittelee omia testituloksiaan, mutta mieliala tuntuu Lotalla olevan korkealla uudessa ympäristössä. "Viime viikon testit meni omalta osalta aika penkin alle, mutta eiköhän tulokset ala tässä kesän aikana paranemaan. :D Mutta siis positiivisin mielin olen mukana ja tähän asti oon ollut enemmän kuin tyytyväinen!"

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy