Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

30.05.2011

Catz solmi sopimuksia

Catz on solminut jatkosopimukset Lena Reshetkon ja Roosa Lukkarisen kanssa sekä uutena pelaajana kissalaumaan liittyy Lotta Aaltonen. Myös Catzin valmennusjohto sai tuttua lisäväriä ensi kaudeksi, kun Arttu Rossi jatkaa fysiikkavalmentajana. Kaikki kolme jatkosopimusta ovat yhden kauden mittaisia ja Lotan sopimus on kaksivuotinen.

Lena Reshetko aloitti omalta osaltaan viime kauden vasta keväällä oltuaan koko alkukauden äitiyslomalla. Venäjän nuorten maajoukkueessa Euroopan mestaruuden voittanut laituri on pelannut Catzin riveissä jo rapiat toistakymmentä vuotta saavuttuaan jo juniori-ikäisenä Lappeenrantaan. Lena on ollut mukana jo Catzin edustusjoukkueessa II-divisioonassa tämän vuosituhannen alkupuolella ja hän ollut joukkueen kantavia voimia yhtäjaksoisesti kaikkina kausina. Catzin päävalmentaja Mika Haakana on erittäin tyytyväinen, kun monipuolinen taituri jatkaa Catzissa. "Lena on yksi sarjan parhaita pelaajia ja oli keväällä puolikuntoisenakin joukkueen parhaimmistoa. Nyt Lena pääsee treenaamaan hyvin ja tulee varmasti aiheuttamaan vastustajille päänvaivaa monella pelin osa-alueella." Lenan mukaan päätös jatkosta Catzissa ei ollut vaikea. "Uuden sopimuksen tekeminen oli suhteellisen helppoa, koska kotini ja perheeni on täällä ja olen pelannut täällä jo jonkin aikaa." Lena odottaakin jo pääsevänsä harjoittelemaan normaalisti kohti uutta kautta. "Paluu kesken viime kauden oli yllättävän vaikeata, mutta se oli uudenlainen kokemus. Ensi kausi ei eroa aiemmista, kun pääsen harjoittelemaan normaalisti. Nykyisin minulla on vähän enemmän asioita tehtävänä kotona, kun en ole peleissä tai harjoituksissa, mutta se on kaikki sen arvoista!"

Roosa Lukkarisen viime kausi meni täysin piloille pahan jalkavamman vuoksi, joka vaati leikkaushoitoa. Vaativa leikkaus saatiin lopulta toteutettua syksyllä ja toipuminen kesti useita kuukausia. Haksa ottaa avosylin takaisin kissalaumaan täydellä sydämellä joka pelissä taistelevan Luken. "Luken paluu on loistava juttu. Hän käänsi vuosi sitten finaalisarjan meille ja onkin hienoa saada kaksi voittajatyyppiä takaisin täysikuntoisena joukkueeseen!" Luke on itse intoa täynnä tekemässä paluuta parketeille. "En malta millään odottaa! Tuntuu aivan mahtavalta päästä takaisin, koska minulla on ollut niin kova ikävä pelaamaan ja muutekii harjottelemaan hyvässä hengessä. Tässä kun olen nyt yksinäni treenannut, niin odotan harjottelukaudenkin alkua kuin kuuta nousevaa."

Kissalauman uusin jäsen on Lotta Aaltonen. Lotta on Kaaron Roiman kasvatti, joka on urallaan pelannut yliopistokoripalloa ison meren takana Coker Collegessa. Viime kaudeksi Lotta palasi takaisin naisten SM-sarjaan Forssan Alun riveissä ja oli yksi forssalaisten tärkeimmistä pelaajista oltuaan lähes poikkeuksetta avauskokoonpanossa. Myös Pussihukkia yhden kauden verran SM-sarjassa edustanut Lotta viihtyy heittävän takapelaajan tontilla ja tuo mukanaan lisää ratkaisuvoimaa kissalaumaan. Lotan tunnelmista voi lukea lisää hänen blogistaan Lähde Lappeenrantaan, johon pääsee tästä linkistä.

Kissalauman kesästä tulee tuttuun tapaan takuuvarmasti rankka, kun Arttu Rossi jatkaa fysiikkavalmentaja. Arttu käy vielä hieman lomailemassa juuri ennen kuin harjoitukset pyörähtävät toden teolla käyntiin. "Olemme juuri lähdössä Turkkiin ja sitten perheen lomailun jälkeen aloitetamme hikoilun kesätreenien merkeissä." Uusi kausi tuo mukanaan myös Artulle uusia haasteita uuden joukkueen muodossa. "Minulla alkaa Catzissä jo 6. kausi ja mielenkiintoa edelleen riittää. Joukkue uusiutuu kovasti tulevalle kaudelle ja tekemistä riittää varmasti koko valmennusjohdolla sekä pelaajilla, jotta yhteinen sävel taas löydetään. Aiomme kuitekin reenata piirun verran kovempaa kuin muut, niin kuin Larry Bird uransa aikana kertoi tehneensä. Sen uskoisi kantavan aika pitkälle!"

Viime vuosina paljon loukkaantumisista kärsinyt Vilja Kesänen ja Catz ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan pyynnöstä.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy