Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

17.05.2011

Hanna debytoi maajoukkueessa

Catzin tämän keväisestä hopeajoukkueesta on Suomen naisten maajoukkueen mukana leirityksessä kolme pelaajaa. Maajoukkueen vakiokalustoon jo kuuluvien Reetta Piiparin ja Vilma Kesäsen muodostaman takapelaajaduon lisäksi myös Hanna Vapamaa on mukana leirityksessä. Hanna sai vahvan kauden päätteeksi palkinnoksi kutsun ensimmäistä kertaa naisten maajoukkueeseen päävalmentaja Tommi Koskiselta ja Hanna on luonnollisesti tyytyväinen tilanteeseen. "Tuntuu tosi kivalta päästä mukaan maajoukkueeseen ja treenaamaan näin hyvien pelaajien kanssa." Maajoukkueen mukana on myös joukkueenjohtajan tehtävissä Catzin tuore apuvalmentaja Marianne Koskinen.

Hannan mukaan tähän mennessä maajoukkue on luonut pohjia joukkuepelilleen ja vauhtiakin on riittänyt. "Meno on leirillä ollut vauhdikasta. Olemme käyneet läpi erilaisia settejä ja puolustuksia." Railakkaasta pelityylistään tunnettu Hanna on asettanut itselleen tavoitteen leiritykselle. "Odotan itseltäni tietysti henkilökohtaisa kehittymistä, koska täällä on niin paljon kokeneita pelaajia ja hyviä valmentajia, joilta saa hyviä neuvoja. Haluan myös oppia pelaamaan uusien joukkuekavereiden kanssa."

Hanna debytoi vahvasti Tanskaa vastaan upotettuaan seitsemän pistettä Suomen selkeään voittoon päättyneessä ottelussa. "Ensimmäinen peli meni joukkueelta hyvin ja olin myös tyytyväinen omaan suoritukseeni, vaikka ennen peliä vähän jännittikin." Suomi tarjoili Tanskalle toisessa kohtaamisessa rökäletappion ja seuraavana viikonloppuna Suomen naiset kohtaavat kahdesti Portugalin.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy