Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

02.10.2010

Elizaveta Kityzina vahvistamaan Catzin korinalustaa, Freshourin sopimus purettu

Elizaveta Kityzina on solminut Catzin kanssa yhden kauden mittaisen sopimuksen, jossa on yhden kuukauden koeaika. Elizaveta on 195 senttinen puhdas sisäpelaaja, jolla on kokemusta kovista sarjoista. 29-vuotias venäläinen on pelannut mm. Venäjän, Isrealin ja Latvian mestaruussarjoissa sekä Euroliigaa ja Eurocupia. Toissa kaudella hän edusti alkukaudesta TTT Riikaa, jonka riveissä pelasi kahtena vuonna Euroliigaa, ja loppukaudesta Elektra Ramat Hasharonia kivikovassa WNBA-pelaajia vilisevässä Isrealin liigassa. Euroliigassa Elizaveta on esiintynyt myös Moskovan Dynamon riveissä. Eurocupia hän on pelannut Chevakatassa, USK Prahassa ja Bordeux'ssa. Kantapäävamma piti Elizavetan poissa pelikentiltä koko viime kauden.

Elizaveta aloitti harjoittelun heinäkuussa eikä ole vielä täydessä kunnossa pahan kantapäävamman jäljiltä, mutta todella lupaavat otteet testijaksolla takasivat kuitenkin sopimuksen. Päävalmentaja Mika Haakana uskoo Elizavetan täyttävän entisen pelitoverinsa Catz-ikoni Elena Solovjevan jättämän aukon. Haksan mukaan Elizaveta on hyvä puolustaja sisäpelissä, kokenut ja erittäin vaarallinen viimeistelijä vastustajan korin alla.

Mara Freshourin sopimus on purettu ja hän palaa kotimaahansa. Sopimus purettiin yhteyisymmärryksessä pelaajan ja seuran välillä pelaajan henkilökohtaisten syiden vuoksi. Catz toivottaa Maralle menestystä jatkossa.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy