Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

10.05.2011

Haksa jatkaa, Vänni avuksi

Mika Haakana jatkaa Catzin päävalmentajana allekirjoitettuaan juuri vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Kasvatustieteen maisteri ja liikunnanohjaaja palaa syksyllä päävalmentajuuden ohella erityisluokan opettajaksi Peltolan kouluun. Haksa odottaakin itselleen kiireistä vuotta. "Työntäyteinen vuosi on edessä."

Parhaillaan huippuvalmentajatutkintoa suorittava Haksa odottaa innolla uutta kautta. "Haluan jatkaa tämän projektin eteenpäin viemistä." Haksa ennustelee ensi kauden kissalaumalle nuorekasta ilmettä. "Lähdemme kasaamaan nuorta urheilullista joukkuetta, joka on höystettynä toivottavasti muutamalla kokeneemmalla pelaajalla. Uskon, että saamme varsin hyvän joukkueen kasaan."

Haksa liittyi Catzin valmennustiimiin kaudella 2008-2009 Tommi Koskisen apuvalmentajaksi ja toimi Miikka Sopasen apuvalmentajana myös Catzin mestaruuteen päättyneellä kaudella 2009-2010. Viime kausi oli Haksan päävalmentajauran ensimmäinen ja se päättyi hopeamitaliin. Ennen valmentajaksi ryhtymistään Haakana ehti pelata yli 300 miesten SM-sarjan ottelua saavuttaen kaksi Suomen mestaruutta.

Haksan apuvalmentajaksi tulee tuttu kasvo, kun Marianne Koskinen solmi yhden vuoden sopimuksen. Kesällä naisten maajoukkueen joukkueenjohtajana toimiva Marianne, joka tunnetaan lempinimellä Vänni, on ollut viime kausina mukana Catzin juniorivalmennuksessa. Vänni palaakin nyt positiivisin mielin takaisin kilpaurheilun pariin. "Odotan innolla pelejä, kun jokaisella pelillä on taas merkitys. Olen kilpailuhenkinen, mutta junioripuolella minusta löytyi uusia puolia, kun kehitys oli tärkeintä eikä tulos. Koimme yhdessä onnistumisen elämyksiä vaikka joskus hävisimmekin ehkä jopa 50 pisteellä. "

Ensi kaudella Catzin kakkosjoukkuetta ja A-tyttöjä valmentava koulutukseltaan lastenhoitaja oleva Vänni pitää uudesta työnkuvastaan. "Tämä on mielenkiintoinen tehtävä minulle. A-tytöt ja kakkosjoukkue siirtyivät edustuksen alle ja haluan olla mukana viemässä näitä tyttöjä eteenpäin." Vänni kehuu nuorten kissojen asennetta. "Siellä on pelaajilla kova motivaatio harjoitella ja kehittyä. Nyt myös pelaajien kehityspolku on kunnossa kun meillä on kakkosjoukkue, sillä ei kaikki A-tytöt ole heti valmiita mestaruussarjatasolle."

Vänni on Huiman kasvatti ja ehti pelata naisten SM-sarjaa viisitoista vuotta saavuttaen urallaan viisi mestaruutta, yhden hopean ja yhden pronssin. Naisten maaotteluita Vännillä on takanaan 43 ja kerran hänet on valittu vuoden pelaajaksi. Aiempaa valmennuskokemusta  Vännillä on BC Nokiasta oltuaan kakkosvalmentajanaviisi kautta ja yhden kauden päävalmentajana.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy