Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

09.04.2011

Puolustuksen kautta

CatzTV nappasi haastatteluun välipäivänä toisessa finaalissa loistavasti pelanneen Lisa Leen. Alla on vapaa suomennos haastattelusta.

Lisa oli Catzin vahvan puolustuksen näkyvimpiä hahmoja tärkeässä voitossa, sillä Lisa teki hurjan iltapuhteen paimentaessaan PeKa:n vaarallisia amerikkalaisia Krystal Vaughnia ja Amanda Lassiteria. Haastattelussa Lisa ei suostu ottamaan itselleen kunniaa vahvasta puolustuksesta, vaan korostaa koko joukkueen vahvaa puolustuspeliä. Lisa oli tiedostanut, että hänen piti pelata intensiivisemmin puolustuksessa, koska Lisa näki sen avaimeksi voittoon. Lisan mukaan Catz ei voi vain lähteä avoimeen korintekokilpailuun. Lisa huomasi oman kovemman intesiteetin lisäksi myös muun kissalauman puolustaneen samalla tavalla voittoisassa toisessa finaalissa. Lisa uskoo, että kovatempoinen puolustus johtaa myös Catzilla nopeampaan hyökkäyspeliin ja lupailee saman kaavan jatkuvan lopuissakin otteluissa. Lisa ei lupailekkaan mitään uusia temppuja vaan peräänkuuluttaa kissalaumalta samaa kovaa taistelua, sillä Lisa uskoo voittajaksi selviytyvän sen joukkueen, joka haluaa sitä enemmän. Lisa epäilee tunnelman olevan kolmannessa finaalissa Kotkassa sata kertaa tiiviimpi kuin ensimmäisissä finaaleissa. Lisa vaatii kissalaumalta valmiutta pelaamiseen ja jättää muut häiriötekijät huomioimatta.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy