Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

06.04.2011

Kapteenin rankka arki

Kaisa Tuuren arjessa vauhtia riittää eikä Kaisa paljon laakereilla lepäile. Naisten SM-koriksen hallitsevan mestarin kapteenin arki ei ole pelkästään huippu-urheilijan arkea. Kaisa kertookin päiviensä täyttyvän koripallon lisäksi töistä. "Työskentelen Imatralla palvelutalo Onnelassa, joka on mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö, eli työni on hyvin paljon perus arjen pyorittämista. Työtunnit vaihtelevat viikoittain. Välillä en tee kuin pari yötä viikossa, kun taas välillä tulee kaksi tai kolme 24 tunnin vuoroa."

Kaisalla onkin ajoittain haasteita ajankäytön kanssa. "Välillä näitä kahta ei pysty sovittamaan yhteen mitenkään, mutta välillä pystyy kikkailemaan työt ja treenit tosi hyvin yhteen." Vaikka vapaa-ajan jää vähiin niin Kaisa kuitenkin nauttii koriksesta täysillä. "Oma aika on välillä tosi kortilla, mutta toisaalta koris on myös omaa aikaa. Saan tehdä mistä tykkään ja vielä tosi hyvien kavereiden kanssa."

Kissalauman kapteeni odottaa innolla pian alkavia finaaleja. "Finaaliin pääsy on aina mahtavaa! Tänä vuonna matka tänne oli välillä hyvinkin vaikea, mut miulla oli kyllä koko ajan sellanen kutina, et tänne myö päädytään vaikeuksista huolimatta." Muutamia vuosia sitten kotiseuduilleen paluun tehnyt kokenut sentteri on ollut mukana monissa kovissa koitoksissa, mutta tänä keväänä Kaisalla on hieman erilaiset tunnelmat. "Miulle nää finaalit voi hyvinkin olla viimeset, joten viimeset pelit tuo tietenkin pienen haikeudenkin rintaan. Nämä vuodet on ollu hieno matka hienojen ihmisten kanssa. Päivääkään en vaihtais pois!"

Kaisa tiedostaa edessä olevan haasteen suuruuden, mutta on kuitenkin luottavainen Catzin puolesta. "Finaaleista tulee tiukat. PeKa on kova joukkue, jossa on voittamisen perinne. Toisaalta meillä on myös hyvä joukkue, joten nöyristellen ei lähdetä tänäkään vuonna pelaamaan. Kuten jo sanoin, meillä on hyvä joukkue, josta löytyy useampi pelaaja joka paikalle." Kovana puolustajana tunnettu Kaisa korostaakin puolustuspelin arvokkuutta. "Puolustuspeli on tärkeää, kun joukkue jatkaa siitä mihin välierissä jäätiin. Uskon, että PeKalla tulee vaikeata pelata omaa nopeaa hyökkäystään. Hyvä puolustus on hyvän hyökkäyksen perusta. Hyökkäyspäässä oma rauhallinen ja järkevä peli tulee olemaan tärkeässä osassa. Meillä ratkaisijoita riittää, joten kenenkään ei tarvitse pakottaa ratkaisuja."

Lopuksi Kaisa haluaa vielä lähettää terveisiä Catz-faneille. "Kiitos jälleen kerran hienosta kannustuksesta läpi kauden! Nyt kuitenkin pyydän vielä viimeistä puristusta... Kuten joukkuekin pistää nyt kaikkensa peliin. Kotkaan ei ole pitkä matka, joten olisi hienoa kuulla myös siellä Catz-fanien huudot."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy