Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

03.03.2014

Kovalla työllä voittoon

Huima - Catz
66–80 (30–40)
 
Äänekosken Huima ei päästänyt kissalaumaa helpolla. Vierasvoitto irtosi raskaan urakan jälkeen ja varmistui vasta viimeisellä jaksolla.
 
Catz aloitti ottelun 6-0 runilla ja kasvatti eroa koko ensimmäisen jakson. Huiman heittopeli tökki ja kissalauma vei jakson 23-12. Toisella kympillä Huima heräili Kenya Robinsonin (16/9) johdolla, mutta piste-ero pysyi kuitenkin kymmenessä pisteessä.
 
Kolmas jakso oli vaikea Catzille kun Huima tuli rytinällä puoliajalta. Kenyan, Brandi Davisin (17/3) ja hyvän ottelun pelanneen Ulriikka Latvalan (16/6) onnistumiset toivat Äänekoskelaiset melkein tasoihin. Huima voitti jakson 23-14 ja ottelun lukemat olivat 53-54 ennen viimeistä jaksoa.
 
Ilman pisteitä puoliaikaan mennessä jäänyt Lena Reshetko (17/9) tehtaili viimeisellä jaksolla 11 pistettä ja aiheutti päänvaivaa Kenya Robinsonille, jonka virhetili täyttyikin seitsemän minuuttia ennen ottelun loppua. Kissalauma esiintyi vahvasti viimeisellä jaksolla ja vei kympin nimiinsä 26-13. Ja näin ollen siis koko ottelun.
 
Ottelun pistekuningatar oli jälleen kerran loistavaa työtä tehnyt Alex Anderson (28/10/4 riistoa). Levypallorohmuna Catzillä toimi Jordan Murphree jonka hyppysiin tarttui kaiken kaikkiaan 14 levypalloa.
 
Catzin päävalmentaja Mika Haakana oli tyytyväinen kissalauman otteisiin;
 
”Hieno taistelu koko joukkueelta. Puolustuksen intensiteetti oli etenkin avauspuoliskolla loistava ja pelaajat tekivät rajusti töitä. Jordanin 14 levypalloa ja irtopalloista taistelu oli esimerkillistä”.
 
Catz pelaa runkosarjan viimeisen kotipelinsä lauantaina 8.3. urheilutalolla klo 15 !
 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy