Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

23.02.2014

Catz haki voiton Helsingistä

Torpan Pojat - Catz
67–85 (36–43)
 
Kissalauma saalisti kauden 21. voittonsa lauantaina Helsingissä kun se kaatoi Torpan Pojat.
 
Ottelun alku mentiin emäntien rytmissä ja Catzin valmennus oli pakotettu ottamaan aikalisä, kun ottelua oli pelattu vain reilu kolme minuuttia. Kissalauma sai pelinsä kontrolliin ja tasoitti lukemat, 19-19, ensimmäisen kympin viime sekunneilla, kun Hanna Vapamaa (7/9) onnistui kaaren takaa.
 
Toisella jaksolla Catz siirtyi johtoon Dionne Poundsin (28/3/4 syöttöä) ja Vapamaan kolmen pisteen heitoilla. Ero kävi suurimmillaan 10 pisteessä, mutta ToPo nousi vielä sinnikkäästi pisteen päähän Venlakaisa Höltän (16/2) tarkan heittokäden avituksella. Kissalauma sai kuitenkin hilattua piste-eron seitsemään pisteeseen puoliaikaan mennessä. Didi heitti 16 pistettä ottelun ensimmäisellä puolikkaalla.
 
Kolmannella ja neljännellä jaksolla Catz hyödynsi ToPon ottamat virheet heittotilanteissa ja tekikin 23 pistettä vapaaheittoviivalta. Kissalauma kasvatti etumatkaansa koko loppu ottelun eikä ToPo päässyt enää iholle ottelun toisella puolikkaalla.
 
ToPon Niina Laaksonen (23/15) dominoi tuttuun tapaan korin läheisyydessä ja napsi kuusi hyökkäyslevypalloa Catz-puolustuksen keskellä.
 
Catzin päävalmentaja Mika Haakana ei ollut täysin tyytyväinen omiensa suoritukseen;
 
”Voitto on voitto, runkosarjan ykköstila nyt hanskassa. Mutta paljon intensiteettiä puuttui pelistä ja hyökkäyksen toteuttamisessa olimme ajoittain kärsimättömiä. Hanna Vapamaa raatoi hienosti ja napsi arvokkaat 9 levypalloa. Didi teki läpi ottelun hyviä valintoja ja hyökkäsi kovaa korille. Niina Laaksonen pelasi taas hienon ottelun, vaikka Alex Anderson teki hillittömästi töitä hänen kanssaan. Nyt pelaajilla on ansaittu kahden päivän miniloma ja sitten tiistaina kuntopiiriä ja lajiharjoittelua”.
 
Catz pelaa seuraavankin ottelunsa vieraissa, Äänekosken Huima haastaa kissalauman 2.3.
 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy