Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

16.02.2014

Honka nurin ottelun toisella puolikkaalla

Catz – Tapiolan Honka
93–64 (39–38)
 
Tapiolan Honka ei taipunut helposti. Vieraat kiusasivat emäntiään puoliaikaan asti käyden ajoittain johdossa muutamalla pisteellä. Kissalaumalle erityisen vaikea pideltävä oli Hongan tehotykki Shanel Harrison (35/17).
 
Catz karkasi ottelun alussa 10-0 johtoon, mutta Honka löysi peliinsä rytmin Jenni Rantasen (12/3) kahdella perättäisellä onnistumisella kaaren takaa. Ensimmäinen ja toinen jakso mentiin kori korista tahdilla eikä kissalauma saanut millään karistettua Honkaa kintereiltä.
 
Kolmannella jaksolla ero alkoi kasvaa Jordan Muprhreen (16/7) ja Dionne Poundsin (27/5) tärkeillä hyökkäyspään onnistumisilla. Didi upotti kolmen pisteen heittonsa 6/10. Kissalauma vei jakson nimiinsä 25-11. Viimeinen kymppi meni niin ikään Catzille 29-15, joten voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.
 
Päävalmentaja Mika Haakana kommentoi ottelua;
 
”Honka puolustaa erinomaisesti ja se vaikeutti osaltaan peliämme avauspuoliskolla. Toisella jaksolla löysimme intensiteettiä puolustukseemme ja Didin käsi kävi kuumana toisessa päässä. Lopulta ero repesi isoksi.  Hyvää oli se, että annoimme ainoastaan 10 pinnaa 3-sekunnin alueelta Hongalle.  9 menetystä myös mukava luku ja se osaltaan ratkaisi pelin meille. Hongalta Rantanen ja etenkin Harrison heittivät tukun kovia koreja”.
 
Catz jatkaa pelejään lauantaina 22.2. Helsingissä ToPon vieraana.
 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy