Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

16.02.2014

Catz rikkoo ennätyksiä

Tällä kaudella toistaiseksi voittamaton kissalauma on jo pitkään ratsastanut voitosta voittoon. Catzin taustat pyysivät Koripalloliittoa selvittämään onko Catzin huikea voittoputki kaikkien aikojen pisin kotimaisessa naisten koripalloilussa. 
 
Koripalloliiton Ulla Karlsson ja Mika Mäkelä päätyivät siihen, että Catz on tähän mennessä voittanut 44 ottelua putkeen. Kyseiseen lukuun sisältyy kauden 2012-2013 runkosarjavoitot joita kertyi kaikkiaan 16 kappaletta sekä voitetut kaikki 8 pudotuspeliä. Tällä kaudella Catz on voittanut kaikki pelaamansa ottelut eli 20 matsia.
 
Catz on hävinnyt edellisen kerran 2.12.2012 jolloin se pelasi Forssan Alkua vastaan. Voittoputkien pituuksien ennätyksissä Catzin takana onkin juuri FoA, jonka voittojen määrä venyi 35 ottelun pituiseksi vuosina 1992-1994.
 
Catzin taustat tarkastelivat voitettujen otteluiden lukumäärää tarkemmin ja totesivat että Koripalloliiton saamasta luvusta puuttuvat viime kaudella pelatut Suomen cupin ottelut sekä harjoitusmatsit.
 
Kissalauma on pelannut voittoputken aikana yhteensä 8 harjoituspeliä ja voittanut ne kaikki. Lisäksi Suomen cupissa helmikuussa 2013 voittoja kertyi 2 kappaletta. Eli jos kaikki luvut lasketaan yhteen, on Catz voittanut huikeat 54 ottelua peräkkäin.
 
Catzin päävalmentaja Mika Haakana antaa saavutukselle arvoa, mutta muistuttaa samalla joukkueen päätavoitteesta;
 
”Upea juttu, että Catz on tehnyt korishistoriaa. Samalla pitää todeta, että tavoitteemme on keväässä ja tiedostamme, että kolmannen mestaruuden voittamisesta tulee todella vaikeaa. Voittoputkemme on pitkä, mutta samalla se hiukan vääristää voimasuhteita, sillä olemme pelanneet useita tiukkoja pelejä mm. PeKaa ja Topoa vastaan”.
 
”Mutta saavutus on mielestäni koko organisaation hyvän työn tulosta. Meillä on hyvät resurssit, harjoitteluolosuhteet ja pelaajista pidetään tosi hyvää huolta. Siitä iso kiitos taustalla hääriville lukuisille ihmisille”. 
 
”Meillä on sitoutuneita, loistavia ja ennen kaikkea epäitsekkäitä pelaajia, jotka tekevät päivittäin rajusti töitä menestyksen eteen. Siinä muutamia isoimpia syitä Catzin menestykseen”, Haakana vielä jatkaa.
 
Catz haluaa kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mahdollistamassa tämän historiallisen saavutuksen! Erityiskiitos faneille, jotka ovat kannustaneet kissalaumaa tällä matkalla!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy