Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

31.01.2014

Catz jatkaa voittamattomana

Catz – Peli-Karhut
75–68 (42–30)
 
Ennalta tiukaksi ja tasaväkiseksi ennustettu ottelu oli juuri sitä. Kovan väännön ja taiston jälkeen Catz sai kellistettyä Kotkan Peli-Karhut kärkiottelussa urheilutalolla.
 
Ensimmäinen jakso sujui tasaisissa ja vauhdikkaissa merkeissä kummankin joukkueen nakuttaessa pisteitä tiukan puolustuksen keskellä. Dionne Poundsin (17/3) viime hetken kolmenpisteenheitto antoi Catzille hieman kaulaa. Kissalauma onnistui kasvattamaan eron 12 pisteeseen puoliaikaan mennessä vaikka heitot eivät uponneetkaan aivan mallikkaasti ja levypallopelaaminen oli tuskaista. PeKa keräsikin huikeat 27 hyökkäyslevypalloa Catziläisten nenän edestä.
 
Toiselle puoliajalle PeKa tuli kovalla ryminällä. Kirissä pääosaa näyttelivät ex-Catzin Reetta Piiparin (16/2) onnistumiset kaaren takaa ja kovan työn korin alla tehnyt Taru Tuukkanen (18/22), joka napsi yhdeksän hyökkäyslevypalloa. Parhaimmillaan PeKa kävi neljän pisteen päässä Catziä kun peliaikaa oli alle kaksi minuuttia. Jordan Murphreen (14/9/5 syttöä) ja Didin kylmäpäiset vapaaheitot viimeisellä minuutilla takasivat kuitenkin kauden 18. voiton kissalaumalle.
 
Voiton kannalta tärkeää työtä tekivät myös Alex Anderson (16/12) ja viimeiset hetket penkillä istunut Lena Reshetko (17/7) jonka virhetili täyttyi Tuukkasen kanssa käydyn levypallotaiston päätteeksi.
 
Catzin päävalmentaja Mika Haakanan kommentit ottelusta;
 
”Fyysinen peli ja erittäin arvokas voitto runkosarjan voiton ja kotiedun kannalta.  Parannettavaa jäi paljon joukkuepuolustuksessa, mutta etenkin levypallopelissä. Hyökkäyspäässä pidimme pallosta kohtuuhyvin huolta, mutta olisimme voineet käyttää tilaa paremmin hyväksi PeKan hedge-puolustusta vastaan”.
 
Yleisöä ajoittain kuohuttanut tuomarityöskentely sai myös Haakanalta palautetta;
 
”Oman osansa peliin toi sekavahko tuomarilinja. Sarjan taso ja tempo on jo muutamassa vuodessa noussut niin paljon, että mielestäni ainakin playoff vaiheessa olisi syytä siirtyä kolmen tuomarin systeemiin miesten liigan tapaan”.
 
Catz jatkaa pelejään jo tulevana sunnuntaina kun se matkustaa Forssaan Alun vieraaksi. 
 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy