Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

19.01.2014

Vierasvoitto Turussa

TuRi - Catz
55–96 (27–51) 
 
Catz haki kauden 15.voittonsa Turun Riennosta tuplaviikonlopun avausottelussa.
 
Kissalauma aloitti ottelun vauhdikkaasti ja tempasi eron 14 pisteeseen ensimmäisten seitsemän minuutin aikana. Vahvasti levypalloissa pelannut Riento ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan Catzin hyökkäyksen ja puolustuksen kovuuteen ja sortui 42 pallon menetykseen. Näin ollen piste-ero joukkueiden välillä kasvoi tasaisesti läpi ottelun.
 
Catzin päävalmentaja Mika Haakana antoi tunnustusta omilleen;
 
”Onnistunut peli. TuRi on pelannut mukavasti kotona ja vaatii ehjän joukkuesuorituksen hakea noin iso voitto. Pelasimme aktiivista puolustuspeliä ja TuRi sortui sitä kautta lukuisiin menetyksiin”.
 
Riennon La'Keisha Sutton oli odotetun vahva tehden joukkueelleen 15 pistettä, ottaen neljä levypalloa ja riistäen kolme kertaa, mutta myös menetti itse pallon 10 kertaa. Myös Sofia Pelander (14/5) pelasi hyvän ottelun.
 
Kissalauman tehokkain oli kapteeni Alex Anderson (12/11/5 syttöä/6 riistoa), onnistumisia tuli kuitenkin kosolti sillä kaikki Catzin vierasreissulla mukana olleet pelaajat pääsivät pisteiden makuun. Tämä ilahdutti myös päävalmentaja Haakanaa;
 
”Hyökkäyspäässä pallo liikkui iloisesti ja kaikkiaan viisi pelaajaa naputti tuplalukemat. Jokainen pelaaja onnistui roolissaan erinomaisesti”.
 
Erityismaininnan sai hyvän ottelun pelannut Veera Pirttinen (9/2/2 riistoa);
 
”Veera Pirttinen jatkoi hyvää virettään ja pommitti liki kymmenen pinnaa 15 minuuttiin”.
 
Catz jatkoi pelejään jo seuraavana päivänä sunnuntaina kun kotona vastaan asettui Keravan Energia Team.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy