Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

12.01.2014

Catz karkasi Huimalta toisella jaksolla

Catz - Huima
94 - 69 (61–35)
 
Lauantai-ilta tarjoili Urheilutalon yleisölle tasaväkistä ja tiukkaa koripalloa ensimmäisen kymmenen minuutin ajan. Sen jälkeen Catz meni menojaan eikä vahvasti pelannut Äänekosken Huima enää saanut tilaisuutta kiinniottoon.
 
Tasaisen ensimmäisen kympin jälkeen Catz vei toisen jakson nimiinsä 36–11. Irtioton hahmona toimi Lena Reshetko (19/9/3 riistoa), jolle tukea antoi muun muassa pirteästi pelannut Anni Mäkitalo (14/4/7 syöttöä).
 
Tahmea kolmas kymppi aiheutti päänvaivaa niin yleisölle kuin varmasti Catzin valmennuksellekin. Kissalauma sai kuitenkin pidettyä eron kokoajan parissakymmenessä pisteessä. Ottelun viimeinen jakso pelailtiin läpi, voittajasta kun enää ei ollut epäselvyyttä.
 
”Lähtökohta peliin oli haastava, sillä Jordan Murphree on ollut sivussa 3 viikkoa ja treenasi perjantaina 70 prosentin teholla. Alex Anderson on ollut kipeänä koko viikon ja oli ainoastaan lauantaiaamun treeneissä mukana heittelemässä ja kävelemässä kuvioita” Catzin päävalmentaja Mika Haakana kertoo.
 
”Pelasimme ensimmäisen puoliajan loistavaa hyökkäyspeliä ja kohtuullista puolustuspeliä. Brandi Davis upotti tosi kovia koreja ensimmäisellä kympillä ja kaikkiaan Huima heitti 4 kolmosta avauskympillä. Didi teki hänen kanssa hyvää työtä läpi ottelun ja Davisin prosentit jäivät alhaisiksi. Toisella puoliajalla teimme tarvittavan ja yritimme säästellä toipilaita”.
 
Huiman tehokkain oli ikinuori Kenya Robinson (24/13) joka viimeisteli totutun tarkasti korin läheisyydestä. Ottelun levypallokuningatar Lonniya Bragg (11/15) noukki peräti yhdeksän hyökkäyslevypalloa.
 
Joulukuun parhaana pelaajana palkitun Dionne Poundsin heittokäsi oli kuumana heti ottelun alusta asti. Didi upotti 24 pistettä erinomaisin prosentein, kaaren takaa heitot 5/6.
 
”Huimalla on isokokoinen ja kokenut joukkue ja se tulee Davisin tulon myötä olemaan kevään peleissä kova. Oli hieno suoritus voittaa tuon tason pelaajista koostuva joukkue selvästi hankalista lähtökohdista huolimatta. Iso hatunnosto jokaiselle pelaajallemme”. Haakana vielä jatkaa.
 
Catzillä on ensiviikolla edessään varsinainen urakka, kun sen on ensiksi lauantaina matkustettava Turkuun Riennon vieraaksi ja sunnuntaina haastettava Keravan Energia Team kotona.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy