Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

20.12.2013

Jouluinen tervehdys koripalloväki!

Syksyn aherruksen päätyttyä pieneen hengähdystaukoon joulun aikana on hyvä tarkastella mitä olemme saaneet aikaiseksi.
 
Hienosti ovat joukkueet mikroista edustusjoukkueeseen pelanneet: 55 koripalloliiton virallisten sarjojen voittoa 75 pelatusta ottelusta on loistava saavutus! Lisäksi turnausmitaleita on tullut aina kultaan asti. Menestyksestä kuuluu onnitella paitsi pelaajia ja valmentajia, myös joukkueen johtajia ja huoltojoukkoja. Teette kaikki arvokasta työtä lappeenrantalaisen koripallon eteen. Kiitos siitä.
 
Seuran hallitus on vahvistunut uusien sääntöjen puitteissa yhdellä jäsenellä syksyn aikana. Lisäksi olemme saaneet paikan kaksivuotiskaudelle EKLU:n hallituksessa. Yhteistyötä eri vapaaehtoistyön saralla toimivien tahojen kanssa tarvitaan, siihen seuramme edustajana olen valmis.
 
Arkeen palataan eri sarjoissa heti vuodenvaihteen jälkeen, Catz pelaa ensimmäiset SM-tason kotiottelut 4.1.2014. Tosin osalla joukkueista harjoitukset alkavat jo joulupyhien jälkeen.
 
Samalla kun kiitän päättyneestä syyskaudesta, toivotan kaikille pelaajille, heidän perheilleen, taustajoukoille, tukijoille ja faneille Rentouttavaa Joulunaikaa ja Menestyksekästä Uutta Vuotta!
 
Lappeenrannassa 20.12.2013
 
Eeva-Liisa Marttinen
hallituksen puheenjohtaja
 
 
PS. Kaksi naisten Korisliigan runkosarjan ottelua näkyy SportTV:llä. Kanava on nettikanava ja ottelut ovat maksullisia sekä katsottavissa kaikkialla maailmassa - katsojapotentiaalia siis noin 7 miljardia – kaikilla päätelaitteilla. Ottelut ovat 25.1.2014 klo 14:00 Honka-Huima ja 22.2.2014 klo 15:00 ToPo-Catz. Lisätietoja otteluista ja SportTV:stä http://sporttv.fi/naistenkorisliiga

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy