Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

14.12.2013

Lauantaipäivä urheilutalolla tarjosi huikeaa naiskoripalloa

Catz - ToPo
87-72 (46-39)
 
Voittoputkelle saatiin jatkoa, kun Catz kukisti tänään päivällä pelatussa ottelussa Torpan Pojat. Tasaisena pysynyt ottelu tarjosi katsojille vauhdikasta koripalloa, joka sisälsi paljon fyysistä vääntöä korin läheisyydessä. 
 
Heti ottelun alusta alkaen oli selvää, että pelitempo tulisi olemaan todella nopea. Jordan Murphree (20/7/9 syöttöä) pelasi itsensä vapaaksi useasti ensimmäisen jakson aikana ja upotti tehokkaasti heittonsa. 
ToPo tuli sisuuntuneena toiselle kympille ja veikin sen nimiinsä 23-19. Erityisesti kaksikko Ashlee Roberson (28/12/6 syöttöä) ja Niina Laaksonen olivat vaikeasti pideltäviä Catz-puolustukselle. 
 
Catz pysyi johdossa läpi ottelun, mutta ToPo antoi jatkuvasti muistutuksia hyvyydestään vahvalla levypallopelaamisella ja nopeilla hyökkäyksillä. Kolmas jakso meni edelleen niukasti ToPolle.
 
Kahdella vaihtopelaajalla ottelun pelannut Catz nousi viimeisellä kympillä väsymyksensä yläpuolelle ja antoi yleisölle näytteen joukkueen taisteluhengestä. Muutama tärkeä riisto sekä onnistunut lay-up siivitti Catzin karkumatkalle jota ToPo ei enää saanut kirittyä.
 
Totutun vahvasti korin alla pelannut Niina Laaksonen (14/9) loukkasi valitettavasti selkänsä levypallotilanteessa ja joutui katsomaan neljännen jakson penkiltä.
 
Catzin tehokkaimmat olivat kapteeni Alex Anderson (20/11/7 syöttöä/4 riistoa) ja hyvän toisen puolikkaan pelannut Lena Reshetko (22/12/3 riistoa). Lena riipi tärkeät kahdeksan hyökkäyslevypalloa ja pakotti ToPon rikkomaan useita kertoja.
 
Päävalmentaja Mika Haakana kuulutti puolustuksen perään avauspuolikkaalla;
 
"Ensimmäinen puoliaika oli oikein tasokasta koripalloa. ToPo säkitti korin alustaa ja meni alakautta palloscreenit, saimme paljon vapaita heittoja niistä Jordanille ja Didille. Puolustuspelissä oli avausjaksolla parantamista, ToPo toki pelasi hyvin ja liikutti palloa hienosti. Meiltä puuttui kovuutta tietyissä tilanteissa ja sallimme ToPolle liian helpon pallonliikkeen".
 
"Neljännellä jaksolla löysimme monipuolisella pelillä Lenan ja Alexin, jotka ratkoivat homman meille. 
25 syöttöä meiltä on upea luku ja teimme liki 90 pinnaa, joka on kova luku kärkimatsiin. ToPon Ashlee Roberson pelasi loisto-ottelun", Haakana jatkaa antaen tunnustusta.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy