Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

12.12.2013

Haasteellinen kotiottelu tiedossa

Lauantaina Catzin vieraaksi saapuu Torpan Pojat, joka on sarjataulukossa jaetulla kakkossijalla yhdessä Kotkan Peli-Karhujen kanssa.  Joukkueen tehoduona on häärinyt kaksikko Niina Laaksonen ja Ashlee Roberson. Kaksikko on tehnyt keskimäärin 45 pinnaa ja kaapinut peräti 26 levypalloa ottelua kohden.  Joukkueessa pelaa myös lukuisia lappeenrantalaisille tuttuja kasvoja; ex-Catziläinen Vilma Kesänen johtaa peliä, Vilja Kesänen ja Kaisa Valtakari sen sijaan kilvoittelevat aloittavan kakkospaikan pelaajan paikasta Torpan joukkueessa.  Kun vielä Catzin Jordan Murphree ja Topon vahvistus Ashlee Roberson sattuvat olemaan pelikavereita jenkkien satojen yliopistojen joukosta samasta Texas Techin opinahjosta, niin jännitteitä joukkueiden välillä riittää mukavasti. Torpan valmentaja Kari Pekka Klinga on sen sijaan yksi kaikkien aikojen suomalaisia koripalloilijoita.
Pelillisesti avainasioita: Vastakkain on kaksi parasta nopean hyökkäyksen joukkuetta. Transition -puolustus ja puolustuslevypallopeli tulevat olemaan ratkaisevia tekijöitä.
Ottelu alkaa lauantaina 14.12. Lappeenrannan Urheilutalolla klo 14:00. Muistakaa ottaa paketit mukaan sillä lahjakeräys vähävaraisille lapsille on vielä menossa. Tervetuloa!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy