Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

10.12.2013

Mestaruus jälleen Lenan tähtäimessä

Maaliskuussa 28 vuotta täyttävä Lena Reshetko on ehtinyt kantaa Catzin edustusjoukkueen pelipaitaa yllään jo yli kymmenen vuotta. Teini-ikäisenä Lappeenrantaan Pietarista muuttanut laituri on ehtinyt olla mukana voittamassa jokaista Catzin mitalia. Palkintokaapissa komeilevat neljä sm-sarja hopeaa, kolme cupin mestaruutta sekä tietenkin ne kirkkaimmat, eli kolme Naisten Korisliigan mestaruutta. Lisäksi Reshetko on valittu finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi vuosina 2010 ja 2013 sekä kauden 2011-2012 ulkomaalaisvahvistukseksi.

Lappeenrantaan hyvin kotiutuneen Reshetkon ei tarvitse miettiä, kun kysytään mikä hänestä on parasta Catzissä;

”Catz on ollut aina hyvin organisoitu ja hoidettu joukkue. Tämä on mahdollistanut myös oman pelaamiseni ammattilaisena ja samalla kehittyä pelaajana”.
 
Tänä syksynä Reshetko saavutti 200 runkosarjaottelun ja 3000 pisteen rajapyykit. Lisäksi näppeihin on tarttunut yli 1600 levypalloa.  Naisten Korisliigan +/- tilastoa johtava Reshetko on siis saavuttanut Suomessa urallaan paljon, mikä on vielä tavoitteena?
 
”Tämän kauden tavoite on tietenkin mestaruus. Kun on hallitseva mestari, niin vähempi se ei voisi ollakaan! Henkilökohtainen tavoitteeni on pelata samalla tasolla kuin aikaisempinakin mestaruusvuosina ja auttaa osaltani Catz taas mestariksi. Tulevaisuudessa haluan vielä mitata oman tasoni ja pelata kauden tai kaksi jossain kovemmassa Eurooppalaisessa sarjassa”.
 
Catzin edustusjoukkueen päävalmentaja Mika Haakana on tuntenut Reshetkon jo useiden vuosien ajan, hänen näkemyksensä Lenasta pelaajana on selvä;
 
"Lena on jo pitkään kuulunut sarjan parhaimpien pelaajien joukkoon. Sarjan taso, urheilullisuus ja taktinen osaaminen, on mielestäni noussut rajusti niiden kuuden vuoden aikana, mitä olen ollut mukana Naisten Korisliigassa. Lena on vastannut haasteeseen ja on pelaajana kehittynyt vuosi vuodelta”.
 
Korin läheisyydessä viihtyvä Reshetko on tunnettu tarkasta heitostaan, viime kaudella kahden pisteen heitot upposivat 61,68% tarkkuudella.
 
”Tämänhetkinen suoritustaso on illasta iltaan häikäisevä ja tehot suhteutettuna peliaikaan ovat välillä lähes käsittämättömiä. Lena on kuitenkin ennen kaikkea epäitsekäs joukkuepelaaja, joka raataa ja antaa aina kaiken joukkueen eteen”.
 
Reshetko onkin aina kuulunut joukkueen tehokkaimpiin pelaajiin. Tällä hetkellä Lenan teholukema näyttää 18.8, kun pelattuja pelejä on yksitoista.
 
”Hieno, älykäs pelaaja, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Loistava esimerkki meidän junioreille sekä joukkueen nuoremmille pelaajille" Haakana jatkaa vielä.
 
Toivotaan, että Catzin yli vuoden kestänyt voittoputki jatkuu edelleen jotta keväällä saataisi taas juhlia sitä kirkkainta.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy