Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

10.12.2013

Vaikeuksien kautta voittoon

Catz – FoA
80 - 57 (33 - 20)

Kauden kymmenes perättäinen voitto ei tullut helpolla vaikka eroa olikin lopulta 23 pistettä. Forssan Alku lähti peliin ennakkoluulottomalla asenteella ja tuli varsinkin levypalloihin ahnaasti. Levypallot menivätkin Catzille vain niukasti 42-40.

Ensimmäisellä kympillä näytti, että Catz karkaa heti Alulta, mutta toisin kävi. Pistetehtailu tyrehtyi täysin ja jopa vapaat lay upit nostettiin ohi korin. Catz sai aikaiseksi vain 5 pistettä toisen kympin aikana, mutta sai puolustettua Forssankin vain 6 pisteeseen.

Ottelun toisella puoliskolla peli vapautui hieman ja Catzin tuttu, nopea hyökkäys alkoi rullata. Lopun ottelun ajan koreja syntyi tasaisesti kummassakin hyökkäyspäädyssä, mutta Catzin varma rutiini ja laajempi ratkaisijarintama takasivat voiton kotiyleisön edessä.

Forssa pelasi läpi ottelun vahvasti, erityisesti Sandra Garcia aiheutti päänvaivaa Catzin puolustukselle. Garcia olikin Alun tehokkain pelaaja tehden 18 pistettä ja napsien 13 levypalloa.
Catzin parhain puolestaan oli ottelun alussa marraskuun pelaajana palkittu Jordan Murphree, joka viimeisteli tarkasti 21 pistettä, otti 11 levypalloa, 3 riistoa ja antoi 4 koriin johtanutta syöttöä. Myös Alex Anderson (17/11/7 syöttöä) ja Dionne Pounds (20/2) pelasivat hyvän ottelun.

”Pakkovoitto tuli suhteellisen helposti. Lena Reshetko pelasi toipilaana, kuten myös Jordan, ja viimeisen kympin yritimme säästää energiaa sunnuntain Honka peliin. Elina Ruokonen pelasi jo avausjaksolla isot minuutit ja puolusti hienosti, sekä haki 3 hyökkäyslevypalloa” Catzin päävalmentaja Mika Haakana summaa ottelun jälkeen.

”Palloscreen pelaamisemme oli ajoittain näyttävää, kun Forssa yritti tulla aggressiivisesti päälle niissä tilanteissa” Haakana vielä lisää.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy