Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

09.10.2013

Jordan kotiutumassa Lappeenrantaan

Naisten Korisliigan avauskierroksella Catzin riveissä debytoi kesän aikana Hongasta siirtynyt Jordan Murphree. Jordan oli ennenkin istunut samaisen puolen vaihtopenkillä Lappeenrannan Urheilutalolla, mutta nyt joukkueena olikin ensimmäistä kertaa tosipelissä kissalauma. Miten Jordanin kauden avausottelu sujui hänen omasta mielestään ja miten uudet fanit ottivat uuden kissan vastaan? "Joukkueena löysimme tavan voittaa se ottelu ja sen on tärkeintä. Toivottavasti katsojat pitivät siitä mitä näkivät. Se oli ensimmäinen pelimme, joten tottakai parannettavaa oli. Kuitenkin uskon, että tältä joukkueelta voi odottaa paljon ja toivottavasti fanit jatkavat meidän kannustamista."

Mitä Jordanin mielestä Catzin tulee parantaa, jotta kissalauma kestää voittokannassa myös ensimmäisessä vierasottelussa lauantaina 12.10. Forssassa? "Kaikkea pitää parantaa. Vaikka voitimme PeKa:n, niin teimme paljon virheitä. Itselläni oli takana vasta vähän yli viikon verran joukkueharjoituksia, joten tietyt epäonnistumiset eivät tulleet yllätyksenä. Koripallo on virheiden peli, oman joukkueen täytyy vain tehdä niitä vähemmän. Vierasottelusta tulee varmasti haastava, mutta toivottavasti pystymme joukkueena yhdessä hakemaan pisteet."

Jordan on siis vasta pari viikkoa ollut Suomessa, mutta miten texasilainen Jordan onkaan kotiutunut Lappeenrantaan? "Olen nauttinut ajastani täällä toistaiseksi. Olen nauttinut kauniista ilmoistakin vielä niin kauan kun tätä kestää, koska en todellakaan ole valmis lumien saapumiseen. Alan hiljalleen tutustua paremmin joukkuetovereihini ja sain muuten juuri polkupyörän, joten pääsen tutustumaan kaupunkiinkin paremmin. Jos joku haluaa näyttää minulle tämän kaupungin parhaita puolia, niin kertokaa minulle ihmeessä!"

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy