Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

15.02.2011

Reetasta alueen paras!

Reetta Piipari palkittiin Etelä-Karjalan urheilutoimittajien äänestyksessä alueen parhaaksi koripalloilijaksi vuonna 2010. Palkinto vaihtoi omistajaa Catzin takapelaajalta toiselle, sillä Vilma Kesänen sai samaisen palkinnon vuoden 2009 päätteeksi. Reetta pelasi hienon viime kauden, joka päättyi kultajuhliin muun kissalauman kanssa, ja tällä kaudella kokenut pelintekijä on jatkanut erittäin vahvoja otteitaan. Viime kevään mestaruuden voittanut Catzin edustusjoukkue palkittiin myös samassa yhteydessä toista vuotta perättäin vuoden joukkueeksi ja mestarivalmentaja Miikka Sopanen vuoden valmentajaksi. Tämänkaltainen suosionosoitusten määrä on kova suoritus Catzilta alueella, jossa on useita eri lajien pääsarjatasojoukkueita.

Joukkuepelaajana Reetta antaa ison tunnustuksen henkilökohtaisesta palkinnostaan pelitovereilleen. "Tottakai suuri kunnia kuuluu joukkueelle." Reetan pelit ovat henkilökohtaisella tasolla sujuneet hienosti ja Reetta on itsekin tyytyväinen omiin suorituksiinsa. "Henkilökohtaisesti pelit on mennyt ihan kivasti, vaikkakin viimeiset pari peliä ei niin vahvasti. Täytyy muistaa, että tämä on joukkuelaji, joten hyvässä joukkueessa on kiva ja helppo pelata."

Catz on muuttunut paljon viime kaudesta, mutta Reetta uskoo joukkueen parantavan peliään pahimman loukkaantumissuman jäätyä taakse. "Tottakai joukkueen uudistuminen vie oman aikansa, eikä loukkaantumiset ole helpottaneet asiaa. Joukkue hitsautuu yhteen hiljalleen, kun kaikki on saatu mukaan!" Reettaa uskookin vahvasti, ettei kissalaumalta ole vielä parasta osaamista tällä kaudella nähty. "Uskon, että vire vielä kohenee kun saadaan koko joukkue mukaan ja hiottua kuviot kuntoon."

Naisten SM-koris on tänä vuonna ollut poikkeuksellisen tasainen sarja ja Reetta uskookin, että yllätykset ovat tällä kaudella mahdollisia. "Sarja on ollut todella tasainen ja jokaiseen peliin täytyy keskittyä huolella, koska mitä tahansa voi vielä tapahtua viimeisen kierroksen aikana." Reetta uskoo vielä, että loppukauden peleihin Catzilla on vielä monia parannettavia asioita. "Paljon on vielä parannettavaa, vaikka parempaan suuntaan ollaan menossa. Sekä puolustus-, että hyökkäyspäässä täytyy vielä tehdä kovasti töitä ennen
ratkaisupelejä."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy