Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

30.08.2013

Dionne Pounds palaa Catziin

Dionne Pounds palaa Catziin pelattuaan viime kauden Espanjan pääsarjaa Caja Rural Zamoran riveissä. Didi oli tuplamestaruuteen päättyneellä toissa kaudella yksi kissalauman kirkkaimmista tähdistä nakuttaen kovat tehot, miltä 28-vuotiaasta kotkalaispallotaiturista tuntuukaan palata nyt takaisin Lappeenrantaan? "Ihan kivalta tuntuu. Vuosihan sieltä vaan oltiin pois että ihan kun kotiin palaisi." Viime kausi ulkomailla ei ollut Didille pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta nyt Catz saa riveihinsä entistä kovemmissa liemissä keitetyn taiturin. "Espanjan vuoteni oli tosi erilainen vuosi. Onhan se aika erilaista olla maassa missä ei osaa kieltä ja kaikki on ihan uutta. Pelaajana ehkä suurin muutos tuli henkisellä puolella. Se oli välillä aika rankkaa kun ei aina ymmärtänyt valmentajaa ja mitä se halusi. Se joskus turhautti mieltä." Didi on kesällä kokenut vastoinkäymisen loukkaantumisen muodossa, mutta ilopilleri on valmiina kohtaamaan uuden kauden haasteet. "Olen reenannut itsekseni koko kesän. Alkukesä meni maajoukkueen kanssa ja niissä peleissä loukkasin nilkkani pahemmin kun odotin. Sen nilkan kuntoutukseen on mennyt aika kauan ja nyt sekin alkaa pikku iljaa olla kunnossa. Kyllä mä olen ihan valmiina uuteen kauteen. Koskaan ei tiedä mitä uusi kausi tuo tullessaan. Se on aina niin jännää."

Kovan luokan kaappaus

Aiemmin urallaan HoNsU:ssa, Lamarin yliopistossa sekä PeKa:ssa pelannut Didi tulee taas kantamaan Catzissa suurta vastuuta päävalmentaja Mika Haakanan mukaan. "Didi on mielestäni Suomen paras heittävän takapelaajan tontilla. Didi pystyy luomaan tilanteita itselleen ja muille, mikä on erittäin tärkeää etenkin play-off peleissä. Odotan Didiltä myös hyvää aggressiivista pelitapamme mukaista puolustamista ja nousemista myös tällä saralla sarjan eliittiin."

Kissalauma valmis puolustamaan tuplamestaruuttaan

Didin lisäksi Catzilla on 11 sopimuspelaajaa; Lena Reshetko, Hanna Vapamaa, Anni Mäkitalo, Alex Anderson, Jordan Murphree, Emmi Vapamaa, Lotta Hämäläinen, Elina Ruokonen, Marianne Kalin, Veera Pirttinen ja Essi Pohjonen. Miten kauteen valmistautuminen on Haksan mukaan sujunut ja millä mallilla joukkueen kasaaminen Didin sopimuksen jälkeen on? "Didin paluun myötä palettimme on tällä erää valmis. Treeneissä on ollut tällä viikolla 20 tyttöä, joten kilpailu ja tekemisen meininki on kova. Didi liittyy ensi viikolla harjoitusvahvuuteen, Jordan ja Alex kolmen viikon päästä." Catzin ensimmäiset harjoitusottelut ovat 11.9. ja 13.9. Pietarin Ladokaa vastaan.

Tervetuloa takaisin Didi!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy